services

Våre tjenesteområder

Vi tilbyr tjenester innen innvendig og utvendig maling, gulv og gulvrehabilitering, forsikring og epoxybelegg. Vårt erfarne team garanterer kvalitetsarbeid og pålitelige resultater i alle våre prosjekter. Velg oss for kvalitet og pålitelighet.

painting
painting

MALING

Når kvalitet og effektivitet går hånd i hånd

Våre erfarne malere utfører malerarbeid på alle typer bygg, både innvendig og utvendig. Vi håndterer små og store oppdrag samtidig ved hjelp av moderne maskinelt utstyr, gode miljøvennlige produkter og effektive arbeidsmetoder. Samarbeid med andre faggrupper er viktig for fremdrift og gjennomføring. Vi sikrer profesjonell utførelse og optimale resultater ved nøye planlegging og koordinering. Vi fokuserer på kvalitet og leverer det du forventer.

floor
floor

GULV

Ser du etter en solid løsning for ditt næringsbygg?

Vår ekspertise i gulvlegging garanterer slitesterke, estetiske og funksjonelle overflater tilpasset bedriftens behov. Med dyktige håndverkere og topp kvalitetsmaterialer sikrer vi en investering som varer. Velg det beste for din bedrifts gulv!.

epoxy-coating
epoxy-coating

EPOXYBELEGG, GULV FOR TØFT BRUK

Epoxy gulv krever god innsikt

Kvalitetsinvesteringer som gir langvarig avkastning er nøkkelen til bærekraftig vekst. Epoxygulv er en investering, og valget av riktig partner kan gjøre hele forskjellen. Vår ekspertise sikrer at underlaget er optimalt forberedt, at riktig type epoxy brukes, og at finishen er både slitesterk og estetisk tiltalende. Vi forstår viktigheten av tid og budsjett, og med vår erfarne bemanning og moderne utstyr, leverer vi effektivt, innenfor avtalt tidsramme og til konkurransedyktige priser.

worn-new-floor
worn-new-floor

GULVREHABILITERING

Fra slitt til “nytt”

Har du slitte og gamle vinyl eller linoleumsbelegg, tregulv, sportsgulv etc. som ikke er ødelagt bare mistet sin glans. Slike overflater kan vi renovere! I samarbeid med Dr.Schutz tilbyr vi markedsledende og bærekraftige renoveringløsninger som  gir gulvet et fornyet utseende og langvarig beskyttelse. 

handverksgruppen_hamar_023
handverksgruppen_hamar_023

FORSIKRING

Vår Ekspertise i Forsikringsskader - Din vei til rask gjenoppretting

Som en del av Håndverksgruppen håndterer vi et økende antall skadetilfeller hvert år. Vi påtar oss mange skadeoppdrag årlig, i tjeneste for forsikringsselskaper og firmaer som spesialiserer seg på skadesanering. Vårt samarbeid strekker seg til et mangfold av forsikringsselskaper, inkludert både markedsledere og mindre aktører.

Med vårt team av erfarne håndverkere, garanterer vi håndtering av hvert oppdrag med kompetanse og sikkerhet. Vårt mål er å arbeide hånd i hånd med forsikringsselskapene for å sikre kundens trygghet gjennom hele prosessen.

craft_man
craft_man

NÅR DU FÅR EN HÅNDVERKER I HUS

Som et resultat av håndverkerens virksomhet følger om man vil eller ei, en del støv, støy og rot.

Vår erfaring viser at med enkle tiltak kan vi redusere ubehag og minske risikoen for skader og gjenstander. Dette bringer glede tiil deg som kunde og til oss og våre dyktige håndverkere.

Tiltakene under sparer deg også for etterarbeid i form av renhold og vask.

Når du får en håndverker i hus:

Vi setter pris på å møte:

Hva ønsker vi å oppnå sammen med dere:

Hva kan dere forvente:

Hvilke praktiske tiltak bør du som kunde iverksette: