paintings

Maling

Pensle med glade farger!

Vårt team av erfarne malere garanterer en profesjonell tilnærming, bruk av høykvalitets materialer, og et resultat som møter bransjestandarder. La oss bidra til å gi ditt bygg den kvaliteten det fortjener med en service som er tilpasset dine tidsrammer og budsjett.

indoor_painting
indoor_painting

INNVENDIG MALING

Maling av tak, vegger og gulv, hva gir et flott resultat?

Et vellykket forarbeid legger grunnlaget for en utmerket finish. Etter denne fasen, er det avgjørende å velge riktig type maling som passer til både underlaget og rommets funksjon. Vårt team av erfarne fagfolk besitter omfattende kompetanse innen dette feltet, og de er klare til å veilede deg både med materialvalg og fargerådgivning. Når du velger oss, sikrer du solid kvalitet i hvert eneste prosjekt.

outdoor_paiting
outdoor_paiting

UTVENDIG MALING

Vi utfører alt av utvendig maling.

Før man utfører en utvendig malejobb, er det svært viktig å være bevisst på eksterne faktorer. Et hardt klima, økende forurensning og høye krav til kvalitet og miljø gjør det spesielt viktig å planlegge godt. Her er det viktig å ha god kunnskap om materialer og riktig bruk av produkter.

Vi utfører alt fra årlig vedlikeholdsvask til ferdig behandlet overflate.

nutrition
nutrition

NÆRING

Effektiv maling av næringsbygg.

I næringssektoren trenger du en samarbeidspartner innen faget som har forståelse av din virksomhets utfordringer, tidspress, spesifikke krav, budsjetter og sikring av langvarig vedlikehold. . Vi arbeider raskt uten kompromiss på kvalitet, tilpasser oss dine spesifikke krav, og tilbyr løsninger som er kostnadseffektive. Med våre løsninger sikrer vi at ditt bygg beholder sin kvalitet, samtidig som vi reduserer fremtidige vedlikeholdsbehov.

Ofte stilte spørsmål om våre malingstjenester for næringskunder:

Tilbyr dere gratis konsultasjon før prosjektstart?

Hvor raskt kan dere påbegynne et malingsprosjekt etter avtale?

Er dere fullt forsikret?

Hvilken type bygg maler dere?