references

Kundereferanser

Vi har gjennom årene bygd opp en sterk portefølje med utførte prosjekter. Vi er utrolig stolte av hvert enkelt prosjekt og den tilliten våre kunder viser oss.

Bli kjent med noen høydepunktene fra våre prosjekter innen forskjellige fagfelt.

Flere artikler finner dere også på de ulike tjenestesidene.

Gulvlegger hos Skancke - bli med på laget!

Malermester Morten Skancke AS jobber målrettet med å utvikle flinke fagfolk som leverer håndverk av høy kvalitet. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å være et eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom arbeid med bærekraft i alle ledd. Vi har nå økt etterspørsel på gulvoppdrag og søker etter flere flinke folk. Vi ser etter deg som har fag/svennebrev som gulvlegger, som har..

Les mer

Jobb hos oss! Ledig stilling som Industrigulvlegger ved avdeling Oslo

Vil du jobbe som industrigulvlegger? Våre tjenester er ettertraktet, og vi trenger deg på laget! Malermester Morten Skancke AS ligger i IKEA Handelspark ved Hamar, med en underavdeling på industrigulv i Oslo. Malerbedriften ble opprettet i 1990 som et ENK og har i dag 60 ansatte og omsetter for ca 125 MNOK. Vi tilbyr håndverkstjenester innen innvendig- og utvendig maling, gulv og rehabilitering,..

Les mer

Gammelt og slitt gulv i klasserom blir som nytt

En nylig rehabilitering av et klasseromsgulv med Dr. Schutz viser resultater som er fantastiske. Ved å fjerne alt som lå på belegget og rense ned til et "rent" gulv, ble det påført PUR overflate som gir en sterk og poretett overflate Kunden ønsket ny farge på gulvet og en smiley som møtte elevene når de kom på skolen. Dette løste vi perfekt sammen med kunden og skapte i felleskap et rom med stil..

Les mer

Kan et slitent tregulv bli som nytt?

Kunden kom til oss med et tregulv sterkt preget av lang tids bruk, fullt av riper, misfarging og generell slitasje. Det er nedslående å se hvordan et vakkert tregulv gradvis mister sin opprinnelige glans og etter hvert bærer preg av slitasje. I vår virksomhet har vi ekspertisen til å restaurere gamle, slitte tregulv, slik at de gjenvinner sin tidligere kvalitet og utseende. Vi går grundig til..

Les mer

Renovering av trapper og repos på kort tid

En nylig renovering av trappeoppgang i et borettslag viser den store endringen når repos og trapper blir som nye. Er du beboer i et borettslag eller sameie kan du kjenne til de utfordringene som kan oppstå når trappegangen i bygget du bor i er under renovering. Du kan møte problemer som tilgjengelighet, støy, støv og bekymring for om leverandøren har alt i orden innenfor kvalitet, kapasitet,..

Les mer

Skanckes nybygg i IKEA Handelspark Nydal

Fremtidens arbeidsplass i nye, tilpassede og bærekraftige lokaler. Det summet av positiv energi da Morten Skancke, malerbedriftens leder, åpnet dørene til de flunkende nye lokalene som ligger strategisk plassert på Ikea Handelspark Nord, Vi hadde rett og slett vokst fra de gamle lokalene vi flyttet inn i tilbake i 2009, forklarer Skancke. Det nye lokalet er ikke bare større, men også mer..

Les mer

Moderne teppefliser i innemiljø

I Statens Hus på Hamar har våre dyktige gulvleggere lagt Desso Recharge teppefliser. Under gjennomføringen av prosjektet har vår prosjektleder hatt et omfattende ansvar for å sikre fremdrift og kvalitet. I planleggingsfasen har det vært avgjørende å definere prosjektets omfang, kartlegge behov, og sette sammen riktig prosjektgruppe. Dette har også involvert detaljert planlegging, ressursstyring..

Les mer

Malermester Skancke kjører grønnere

Morten Skancke AS fortsetter å investere i en grønnere fremtid med tilskuddet av enda en el-bil til selskapets bilpark. I tråd med stadig strengere miljøkrav og et samfunnsansvar som vektlegger bærekraft, fortsetter Morten Skancke AS å følge en grønn linje ved å utvide bilparken med en splitter ny elektrisk bil. Denne utvidelsen er ikke bare et steg mot en mer miljøvennlig hverdag, men et konkret..

Les mer

Vi har lagt gulv i bygget til Sullandgruppen og Autoplan i Løten, totalt 2400 m2 Monoflex på gulvet

Vi har lagt gulv i bygget til Sullandgruppen og Autoplan i Løten, totalt 2400 m2 Monoflex på gulvet. Det er et polyuretanbelegg som tåler svingninger fra grunnen og svingninger som følge av temperaturendringer. Dette er vanlig på verkstedgulv og industrigulv. Det skal også legges ytterligere 2000 kvadratmeter av samme gulv, samt 400 m2 med Multiflex som er det samme belegget men med sand slik at..

Les mer

Industrigulv i Tromsø Lufthavn

Morten Skancke as har levert industrigulv i ankomsthallen i Tromsø Lufthavn, en av Norges største lufthavner. Tromsø lufthavn, Langnes er en lufthavn som eies og drives av Avinor. Lufthavnen ligger på Langnes, cirka 3 kilometer vest for Tromsø sentrum. Den hadde 2 006 924 passasjerer i 2014, og var med det den største lufthavnen i Nord-Norge og femte største i landet etter antall passasjerer. Det..

Les mer