epoxy-coating

Vi leverer fugefrie gulv til alle miljøer

Epoxybelegget tåler mye slitasje, gir en glatt finish, og holder seg flott i mange år. Epoxybelegg har mange bruksområder, og er det beste valget for et slitesterkt og flott gulv.

robust-epoxy-floors
robust-epoxy-floors

INDUSTRI

Robuste epoxygulv for næringslivets tøffeste miljøer.

Robusthet for gulv i industrien er ikke bare ønskelig - det er avgjørende. Gulvene utsettes konstant for tunge, kjemiske og mekaniske påkjenninger. Epoxy- og polyuretanbelegg er konstruert for å tåle selv de tøffeste belastningene. Med et mangfold av farger, teksturer og pigmenter, kan vi skape en løsning som ikke bare er funksjonell, men også estetisk tiltalende. Ved å integrere ulike typer sand eller metaller fremstiller vi sklisikre og dekorative overflater som møter de strengeste krav innen arbeidsmiljø, hygiene og renhold. Med en imponerende levetid er våre epoxygulv og løsninger en investering i både kvalitet og holdbarhet for din virksomhet.

epoxy-coating-for-arking
epoxy-coating-for-arking

P-HUS OG GARASJER

Holdbart epoxybelegg for alle parkeringsbehov.

Epoxy beleggsystemer for parkeringsdekker er essensielle for å beskytte betongkonstruksjoner i parkeringshus. Epoxy beleggene tåler stor belastning fra biltrafikk, spesielt fra piggdekk, og opprettholder sine egenskaper selv ved lave temperaturer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, avhengig av konstruksjonskrav, enten det er plass-støpt, mellometasje, eller værutsatt toppetasje. I tillegg kombinerer vi funksjonell design med beskyttelse, bruker farger og mønstre for å gjøre parkeringsplassen trygg, sikker og attraktiv for brukere.

decorative-outdoor-systems
decorative-outdoor-systems

LANDSKAP

Dekorative utendørssystemer.

Epoxybelegg kombinerer holdbarhet med estetisk eleganse. Perfekt for både industrielle områder og hjemlige miljøer, tilbyr dette belegget en robust, sklisikker og lettstelt overflate. Epoxy gulv legges ofte i samspill med pågående bruk eller andre håndverkere. Vi har erfaringen, kunnskapen, metodene, maskinparken og ikke minst bemanningen for å legge epoxy på en av markedets mest effektive måte

epoxy-on-balcony
epoxy-on-balcony

EPOXY PÅ BALKONG OG SVALGANGER

Bygningens mest utsatte område.

Rehabilitering av balkonger og svalganger er en utfordring. Gjennom vår fagkunnskap kan vi bistå med god rådgivning for korrekt rehabilitering av konstruksjon av overflater. Det er essensielt å kombinere funksjonalitet med produktegenskaper som tåler et nordisk klima. Slitestyrke, fleksibilitet og sklidemping, er viktige egenskaper for valg av løsning. Vi har et bredt utvalg av farger, mønster og struktur som gir god design og estetikk. Dette bidrar til et godt utemiljø.

prevent-electrostatic-charges
prevent-electrostatic-charges

ESD EPOXYBELEGG

ESD-gulv forhindrer at elektrostatiske ladninger forårsaker store skader.

Ledende gulvbelegg brukes innen to forskjellige områder: eksplosjonsforebygging og ESD-beskyttelse (Elektrostatisk utladning).

Eksplosjon av brennbare medier forhindres ved å lagre dem i spesielle rom for eksplosjonsbeskyttelse. Derimot, i ESD-områder, er hovedfokuset på å beskytte følsomme elektroniske komponenter mot elektrostatisk utladning. Dette kan være for eksplosjonssikring, beskyttelse av elektriske komponenter, eller for å beskytte personell og utstyr. Våre løsninger av ESD-belegg er designet for å oppfylle disse funksjonskravene."