health-ESD

Vi vet hvor viktige ESD gulv er

Vårt team har en omfattende erfaring med renovering av ESD gulv på sykehus. Tester bekrefter at ved bruk av ESD Floor system vil gulvet få tilbake sine ledende egenskaper, i tillegg til en mer bakterieresistent overflate.

reuse-old-and-worn-ESD-floors
reuse-old-and-worn-ESD-floors

SPAR KONSTNADER

Gjenbruk gamle og slitte ESD gulv.

Elektrostatisk utladning (ESD) brukes i gulv for å hindre oppbygging av statisk elektrisitet som kan overføres fra gulv og personale til maskiner og verktøy. Når gulvet har mistet sin ledningsevne, kan det gjøres antistatisk ved hjelp av Dr. Schutz ESD gulvsystem, og resultatet er en et ledende gulv som har tilsvarende ledeevne som om det er nytt i tillegg til et nytt utseende. Overflaten blir fullstendig antistatisk, slitesterk og motstandsdyktig mot kjemikalier.

Å oppgradere et ESD-gulv er økonomisk fordelaktig sammenlignet med å installere et nytt ett. Det forbedrede gulvet vil ha en lang levetid og prosessen er rask og lite forstyrrende, uten høye lyder eller avbrytelser i den daglige driften.

Gulvtyper som epoxy, akryl, vinyl og lioleum kan alle gjøres antistatiske.Gulvet kan gjenoppbygges med lav kostnad og minimalt med driftstap. 

less-time
less-time

PROBLEMER MED STATISK ELEKTRISITET?

Med vår løsning kan du bygge ESD gulv på et ikke ledende gulv.

Mangel på elektrostatisk utladning (ESD) beskyttelse kan føre til kostbare skader i virksomheter. Selv små gnister, ofte usynlige for det menneskelige øye, kan forårsake store problemer, spesielt i miljøer som laboratorier og produksjonssteder for elektronikk. Beskytt bedriften din mot uventede hendelser og nedetid ved å investere i et ESD-gulv som kan installeres over ditt eksisterende ikke-ESD-gulv. Kontakt oss for befaring og en god pris, slik kan du unngå dagens og fremtidige problemer.

bacteria-solution
bacteria-solution

VERDENSNYHET

Permanent løsning mot bakterier på sykehus.

VIROBAC oppfyller alle nødvendige krav for bruk i helsevesenet, inkludert på sykehus og pleiehjem, med sin langvarige og permanent effektive antibakterielle overflatebehandling som er effektiv over +5 år og motstandsdyktig mot alle vanlige rengjørings- og desinfeksjonsmidler. Det er bærekraftig, da bakterier ikke kan utvikle resistens mot det, og det påvirker ikke helsen negativt, da det ikke frigir giftige biocider eller nanopartikler. I tillegg er det økonomisk fordelaktig med minimal vedlikehold, universelt anvendelig på alle gulvtyper, og har R9-skliresistens.

Malermester Morten Skancke AS is hiring - Flooring

Are you the dedicated craftsman we are looking for? We are now looking for an enthusiastic, solid manager..

LES MER

Utforsk våre ofte stilte spørsmål

Kan alle ESD gulv gjennopprettes med Dr.Schutz?

Hvordan gjenopprettes gulvets utseende og funksjonalitet?

Hvordan sikrer jeg langvarig beskyttelse og enkelvedlikehold?

Hvordan kan jeg være trygg på resultatet?

Kan man bygge ESD gulv på ikke eksisterende ESD gulv?