floor-renovation

Renovering med omtanke: Din vei til nytt gulv uten å bytte det ut!  

Har du slitte og gamle vinyl eller linoleumsbelegg, tregulv, sportsgulv etc. som ikke er ødelagt bare mistet sin glans? Slike overflater kan vi renovere! 

Velger du Dr. Schutz Nordic A/S sitt renoveringssystem, velger du en løsning som forener funksjonalitet og estetikk med bærekraft og ansvarlighet. Det er et valg som betyr at du ikke bare investerer i et gulv, men i vår felles fremtid og for en sunnere planet!

Kjøpesenter WEB
Kjøpesenter WEB

MILJØVENNLIG OG DOKUMENTERT

Markedets mest holdbare gulvrenovering.

Dr.Schutz gulvrenovering er markedets mest holdbare, kostnadseffektive og rengjøringsvennlige gulvrenovering løsning. Du kan rehabilitere på eksisterende overflate, hente opp gulvets utrykk som nytt eller skape ditt eget design gulv. Til slutt forsegler vi gulvet med PU-sealer som tetter fuger og skjøter, og sørger for at bakterier og skitt ikke setter seg i gulvet. Løsningen har rask installasjonstid og består av kun miljøvennlige og dokumenterte produkter. Vi gir 6 års garanti ved normal slitasje, og med en poretett overflate som trenger vesentlig mindre vedlikehold blir løsningen meget kostnadseffektiv. 

Vår gulvrenovering er meget veldokumentert, og til sammen er det lagt mer enn 70 millioner m2 PU-sealer på gulv som linoleum og vinyl på verdensbasis.

worn-new-floor
worn-new-floor

EN DOKUMENTERT REDUKSJON AV DITT FOTAVTRYKK

Klimaregnskap som viser ekte besparelser!

Dr. Schutz Nordic A/S ble vinneren av 'Sustainable Floor Renovation' i både 2018, 2019 og 2020, nettopp på grunn av deres rehabilitering av eksisterende belegg.

Som en del av vår forpliktelse til bærekraft, sender vi deg et detaljert klimaregnskap etter fullført renovering. Dette regnskapet gir deg en oversikt over hvor mye ressurser du har spart – både i form av vann og elektrisitet. Det illustrerer også hvor mye du har redusert ditt karbonfotavtrykk gjennom lavere CO₂-utslipp, samt den mengden kjemikalier du har unngått å slippe ut i miljøet.

Vår løsning er designet for å vare opptil tre ganger lenger enn andre PUR-løsninger på markedet, noe som naturlig reduserer behovet for hyppige renoveringer og dermed reduserer avfallet som genereres over tid. Lang levetid er ikke bare en kostnadsbesparelse; det er et direkte bidrag til en mer sirkulær økonomi, hvor vi forlenger levetiden til våre produkter og reduserer vårt avtrykk på miljøet.

worn-floor-renovation
worn-floor-renovation

GULVRENOVERING VINYL - ELLER LINOLEUMSBELEGG

Bevar og beskytt gulvet du allerede har.

Har du hele, men slitte og gamle vinyl eller linoleumsbelegg som du egentlig ikke trenger eller ønsker å rive ut for å erstatte med et nye belegg?

Med vår rehabiliteringsløsning kan vi bevare beleggene du allerede har. Hva gjør vi: Vi renser belegget for gammel bonevoks og skitt slik får vi igjen gulvets opprinnelige utseende. Deretter påfører vi PUR som forsegler gulvet, og du oppnår en ny, ren, tett, holdbar og vedlikeholdsvennlig overflate. 

Med begrenset nedetid er vår metode mer bærekraftig, tidseffektiv og  kostnadsbesparende enn å erstatte hele gulvet.

floor-renovation-with-less-time
floor-renovation-with-less-time

DESIGN GULV

Design ditt eget gulv og skap et nytt utrykk.

Bruker vi løsningen design gulv kan vi  rehabilitere selv om gulvet ditt er sterkt slitt eller delvis skadet. Vi erstatter gulvets skadede felter med nytt belegg, og utbedrer dype fordypninger. Deretter påfører vi belegget ny farge etter ditt ønske, slik gir løsningen  mange muligheter for nye utrykk gjennom farger, struktur og motiver. Du kan velge mellom alle RAL fargene, blande inn fargede flakes og velge ulike soner som fargelegges. Det er også mulig å legge ned folie med motiv, logo etc. på gulvet.

Resultatet er en ny overflate på ditt eksisterende gulv som er reddet fra rivning du kanskje fryktet var uunngåelig.

sports-floor
sports-floor

SLITT SPORTSGULV?

Vi utfører rask og kostnadseffektiv renovering.

La gamle sportsgulv bli som nye! Med Dr. Schutz Sportsgulvsystem kan du gi nytt liv til eldre gulv i idrettshaller og gymnastikksaler. Renoveringen kan gjennomføres uten skitt og støy, samtidig som gulvets markeringer kan refreshes eller fonyes. Etter renoveringen fremstår gulvet som helt nytt, med samme friksjon og klare, oppdaterte linjer. Dette gjøres raskt, er betydelig mer kostnadseffektivt og definitivt mer miljøvennlig enn å rive ut gulvet.

health-esd-floor
health-esd-floor

HELSE OG ESD GULV

Høy hygienefaktor er viktig.

Vårt team har en omfattende erfaring med gulvrenovering på sykehus, sykehjem og klinikker. Tester bekrefter at ved bruk av PU-sealer tettes fuger som effektivt motvirker bakterier og smussamlinger. Dette resulterer i en enklere rengjøring, og gulvet blir ytterst motstandsdyktig mot bakterier. Vi tilbyr også optimale løsninger for renovering av ESD gulv, eller oppbygging av helt nye ESD gulv på eksisterende belegg. 

wooden-floor
wooden-floor

HAR DU TREGULV SOM ER SLITT OG UTEN GLØD?

La tregulvene bli som nye med våre tresystemer.

Flotte tregulv blir fort slitt, og krever jevnlig sliping og oljebehandlinger for å bevare produktets levetid. Dette krever tid, ressurser og er lite bærekraftig. Ved å påføre Dr. Schutz woodsealer vil gulvet få forlenget levetid – og sliping ikke lenger være nødvendig.

Dr. Schutz tresystemer gir muligheter for både naturlig, oljet og farget uttrykk, med PU Wood Sealer som en robust løsning som leveres med 10 års garanti.

FAQ

Spørsmål og svar

På hvilke overflater kan du bruke gulvrenovering og vedlikeholdsløsningen Dr. Schutz?

Hvor slitt kan gulvet være for at renovering er mulig?

Vi sier minimal nedetid, hva betyr det?