Kan et slitent tregulv bli som nytt?

Kunden kom til oss med et tregulv sterkt preget av lang tids bruk, fullt av riper, misfarging og generell slitasje.

Det er nedslående å se hvordan et vakkert tregulv gradvis mister sin opprinnelige glans og etter hvert bærer preg av slitasje. I vår virksomhet har vi ekspertisen til å restaurere gamle, slitte tregulv, slik at de gjenvinner sin tidligere kvalitet og utseende. 

Vi går grundig til verks for å sikre at ditt tregulv får den beste behandlingen og den lengste levetiden.

For behandlinger med PUR starter vårt team med en omfattende forberedelse av gulvflaten; dette inkluderer en grundig sliping for å fjerne all støv og smuss. Deretter påfører vi Wood sealer jevnt over hele overflaten. Denne metoden bevarer ikke bare gulvets opprinnelige farge og struktur, men tilfører også en ny glød og styrker overflaten.

Deretter påfører vi et par strøk med vår hurtigtørkende PUR, og i løpet av kort tid er gulvet ditt tilbake til fabrikk finish. Ditt driftsavbrudd er minimalt. Det er også mulig å bruke UV lys på PUR, dette betyr at gulvet er 100% herdet i løpet når lyset kjører over PURèn. 

IMG_3295

 

Med Olje:
Etter grundig forberedelse av gulvet, arbeider våre eksperter oljen inn i treet. Vi tar vare på trefibrenes retning og sørger for at oljen trenger dypt inn. Avhengig av treverket og oljetypen, kan flere omganger være nødvendig. Etter hver påføring sørger vi for korrekt tørketid. Du kan også på olja gulv påføre Wood sealer slik at overflaten blir enda sterkere, og gulvet får en forlenget holdbarhet enn det ville gjort bare med olje.


Vi er her for å sikre at ditt tregulv ikke bare blir restaurert til sin tidligere glans, men også beskyttet for fremtidig bruk, slik at det kan bevares for kommende generasjoner.

Mulighetene er mange med Dr. Schutz tresystemer; velg mellom naturlig eller farget utseende på tregulvet. Uansett hvilken finish du velger for tregulvet ditt, vil løsningen være motstandsdyktig mot mange påkjenninger og enkel å rengjøre. Dette forlenger betydelig levetiden til tregulvet ditt, som igjen er gunstig for miljøet. Fremtidig utskiftning av tregulvet utsettes på ubestemt tid, ettersom gulvene ikke trenger å slipes og behandles kontinuerlig. Vi kan også legge til markeringer og logoer på tregulvet.

Med Dr.Schutz woodsealer fremstår tregulvet ubehandlet, og det beholder sin originale glød og struktur. Alle våre overflateløsninger er svært slitesterke og rengjøringsvennlige.

 

  • Gang tregulv Lillehammer
  • Etter behandling
  • Bergmanns 2
  • IMG_3288

 

  • IMG_3282