Skanckes nybygg i IKEA Handelspark Nydal

Fremtidens arbeidsplass i nye, tilpassede og bærekraftige lokaler. 

Det summet av positiv energi da Morten Skancke, malerbedriftens leder, åpnet dørene til de flunkende nye lokalene som ligger strategisk plassert på Ikea Handelspark Nord, Vi hadde rett og slett vokst fra de gamle lokalene vi flyttet inn i tilbake i 2009, forklarer Skancke. Det nye lokalet er ikke bare større, men også mer energieffektivt, noe som harmonerer perfekt med våre ambisjoner for videre vekst, fortsetter han.

Nybygg 3

De nye lokalene er moderne og energieffektive, med fleksible arbeidsplasser som oppmuntrer til samarbeid og innovasjon. For de ansatte betyr dette et mer behagelig og inspirerende arbeidsmiljø, med oppdaterte fasiliteter som gjør hverdagen enklere og mer produktiv.

– De første strømregningene har kommet, og vi ser allerede en reduksjon på rundt 30%, til tross for at bygget er nesten tre ganger større enn det forrige. Dette er virkelig imponerende og viser at vi har tatt et steg i riktig retning, bemerker en fornøyd Morten.

Men det er ikke bare på energifronten de nye lokalene imponerer. Ansatte kan nå nyte godt av romslige og moderne kontorlokaler som oppfordrer til både produktivitet og trivsel. Lagerplassen er også betydelig utvidet, noe som effektiviserer arbeidsflyten betraktelig.

– Vi har nå god plass til lagring, med enkel adgang som gjør det lettere å komme seg inn og ut. Dette gjør logistikken mye mer effektiv, forklarer Morten.

Skancke legger vekt på den glatte overgangen til det nye bygget, og roser teamet for deres innsats under flytteprosessen.

 


 

Optimistisk start i nye lokaler: «Vi har oppnådd noe stort sammen"

– Flytteprosessen har vært trygg og god, og nå ser vi alle frem til mange gode år i dette funksjonelle og praktiske bygget. Jeg er stolt av hva vi har oppnådd sammen, avslutter han optimistisk.

  • nybygg
  • nybygg 1
  • contact
  • nybygg 4
  • nybygg 6
  • nybygg 5

 

  • Nybygg 7