morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

morten skancke

Daglig leder, Morten Skancke.

industrigulv
rulle epoxy maling på betonggulv

malermester

Morten Skancke AS

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med over 50 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Malermester Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider i Hamar-regionen og omliggende kommuner, samt deler av Romerike. I tillegg er vi landsdekkende på fugefrie industrigulv.

Vi er godkjent entreprenør for StoCretec Flooring og Barrikade Epoxy system. Dette er et ledende system innen målgrupper som industri, produksjonsbedrifter, verksteder, lager, næringsbygg, fisk –og næringsmiddelindustri, P-hus og landbruk.

Vi er en del av Håndverksgruppen AS, et konsern bestående av lokale håndverksbedrifter i Norden. Håndverksgruppen er Nordens største og hurtigst voksende overflateentreprenør. Vi skaper verdi gjennom å konsolidere og utvikle lokale overflateentreprenører med fornøyde kunder, solide finansielle resultater og god bedriftskultur.

Håndverksgruppen har som mål å profesjonalisere bransjen i hele Nord-Europa ved å satse systematisk på bærekraft og miljø, rekruttering, godt arbeidsmiljø og faglig kvalitet. Vi ønsker å bygge videre på stolte håndverkstradisjoner, lokal markedskunnskap og nærhet til våre kunder.

Malermester Morten Skancke AS ble etablert som ENK i 1990 og senere som AS i 2000.

I 2021 omsatte bedriften over 96 mill. kroner.

Hvilke oppdrag tar Morten Skancke AS?

Våre oppdragsgivere

rulle epoxy maling på betonggulv

Kvalitet og HMS

Kvalitet innebærer for oss at våre kunder er fornøyde med våre leveranser, deres krav tilfredsstilles og våre ansatte trives og har et bra arbeidsmiljø. Vi har etablert gode interne rutiner, opplæring av ansatte og har strenge kvalitetssikringsbestemmelser. Det stilles samme krav til alle våre leverandører, underentrepenører og konsulenter som til oss selv.

Vi har høyt fokus på HMS, og alle ansatte har jevnlig oppdatering på sikkerhet og rutiner. Vi arbeider systematisk med miljøtiltak for å sikre en miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø, og er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Bedriften er også godkjent opplæringsbedrift og tar inn lærlinger innen malerfaget.

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.