BÆREKRAFTIG

GULVFORNYING

betong | tre | gulvbelegg

Renovering og fornying av eksisterende gulv. Slitesterk , kostnadseffektiv og tidsbesparende overflatebehandling av dine eksisterende gulv uten riving.

DR. SCHUTZ

Gulvfornying

Fornyig av gulv kan utføres på alle mulig overflater og med bruk av en mengde ulike malingstyper, blant annet med polyuretan (PU). Innenfor disse har du mange farger og strukturer.

Nye gulv uten å rive

Dr Schutz PU produkter kan påføres betong, treverk, vinyl og linoleum. Det har en meget høy slitestyrke og monteringen er så effektivt at man unngår nevneverdig driftsstans.

Vi i Morten Skancke AS har kunnskapen, erfaringen, utstyret og mannskapet til å utføre arbeidet.

BÆREKRAFT

Fornying av gamle gulv sparer deg for driftsstans, er bærekraftig og gir deg gulv som fremstår som nye.

– Torkil Storli

Bruksområder

rulle epoxy maling på betonggulv

Behandling av betong

Vi har en rekke løsninger for overflatebehandling av betong og terrasso. Bruken gulvet skal utsettes for er avgjørende for valg av overflatebehandling.

 • Kort eller ingen driftsstans
 • Hardt og slitesterk
 • Store kostnadsbesparelser

5schutz600x400

Behandle gulvbelegg

Nesten alle gulvbelegg kan males. Har du gamle gulvbelegg som har gått ut på dato kan disse bli gode som nye med moderne gulvbehandling.

 • Kort eller ingen driftsstans
 • Hardt og slitesterk
 • Store kostnadsbesparelser
 • Kreativ farge og design

6schutz600x400

Behandle tregulv

Dr. Schutz produkter for tregulv har så ekstremt slitesterke egenskaper, at årlig nedsliping og mange lag med lakk ikke lenger er nødvendig.

 • Kort eller ingen driftsstans
 • Hardt og slitesterk
 • Store kostnadsbesparelser
 • Kan velge fargetone

Dr. Schutz

VEDLIKEHOLDSFRIE GULV

Dr Schutz produkter er et system laget for renovering av tre-, vinyl-, betong- og linoleumsgulv uten å rive. Vi oppnår rask, bærekraftig og kostnadseffektiv renovering av gulv med med lang holdbarhet. Produktene kan også brukes på nye gulvbelegg og dermed forlenge levetiden på disse.

Dr. Schutz på gulvbelegg

Kostnadseffektivt og miljøvennlig

Utfordringen:

Du har et nedslitt vinyl- eller linoleumsgulv. Det å skulle fjerne belegget, utbedre underlaget og legge nytt, er en kostbar prosess, og det medfører oftest lengre driftsstans.

Løsningen:

Vi vasker og sliper belegget og påfører Dr Schutz samme dag. Du får et sliteserkt gulv med de fargene og ønsket design. Gulvet blir som nytt, du har spart penger, tid og miljø.

Skyv

Dr. Schutz på tregulv

Kostnadseffektivt og miljøvennlig

Utfordringen:
Du har et nedslitt tregulv – oftest lakkert med flere lag klarlakk eller olje. Årlig nedsliping med lakkering medfører oftest lengre driftsstans.

Løsningen:
Vi sliper ned treverket og påfører velgfrie Dr Schutz produkter. Du kan velge mellom flere fargetoner og en meget slitesterk overflate. Du får en penere finish og et veldig sliteserkt gulv. Gulvet blir som nytt, du har spart penger, tid og miljø.

Skyv

Dr. Schutz kreativ design

Kostnadseffektivt og miljøvennlig

Utfordringen:

Det å skulle lage spennende fargekombiasjoner med nytt gulvbelegg er kostabrt og tidkrevende og det har en del kreative begrensninger.

Løsningen:

Dr Schutz produkter finnes i alle RAL farger og kan i tilegg iblandes fargede flakes. Man kan velge forskjellige fargesone eller mønster på gulvet.

Skyv

Fagartikler

Kontakt oss om gulv

Henvendelsen gjelder:

Vi svarer så fort vi kan.