Gammelt og slitt gulv i klasserom blir som nytt

En nylig rehabilitering av et klasseromsgulv med Dr. Schutz viser resultater som er fantastiske. Ved å fjerne alt som lå på belegget og rense ned til et "rent" gulv, ble det påført PUR overflate som gir en sterk og poretett overflate

Kunden ønsket ny farge på gulvet og en smiley som møtte elevene når de kom på skolen.
Dette løste vi perfekt sammen med kunden og skapte i felleskap et rom med stil og formål basert på kundens ønske.
Det fornyede gulvet gir nå en følelse av et helt nytt gulv, og det er nå enkelt for renholdere å rengjøre en overflate som er poretett og vedlikeholdsfri i flere år fremover.

 

Design uten navn (5)

Dr. Schutz's gulvrehabilitering har ikke bare forbedret utseendet på klasserommet, men har også bidratt til å skape et hyggeligere sted å være.
Så hvis du også ønsker å fornye et klasseromsgulv, kontakt oss i dag for å få en enkel og rask løsning som vil skape et fantastisk resultat.

Gjenopprett eller redesign eksisterende gulv til et motstandsdyktig og lettstelt rent gulv, som ikke bare forbedrer inneklimaet, men også skaper en inspirerende atmosfære for barna. Skolens farger kan til og med bli reflektert på gulvet. Våre gulvbelegg gir gamle gulv en ny visuell identitet, og vi tilbyr et bredt spekter av farger, design-alternativer og inspirasjon for å skape et unikt skolemiljø i tråd med deres behov. Vi står for renovering og beskyttelse av skole gulv, på en trygg, kreativ og kostnadseffektiv måte.

Renover med omtanke: Bærekraftige og langvarige gulvløsninger for skoler og barnehager

Tor Aue fra Fredrikstad Kommune hadde et meget slitt gulv til en av skolens klasser med 8 åringer. Rommet ble renovert på kort tid,  og det har holdt seg meget godt. Det er ingen striper på gulvet. Renoveringen av gulvet har ikke bare forbedret utseendet på klasserommet, men har også bidratt til å skape et hyggeligere sted å være. 

 

  • Før bonevoks 3
  • Rom 4
  • Rom 7
  • Før bonevoks 2-1

En smiley møter alle som kommer inn i klasserommet, det er ikke alltid så mye som skal til for å minne oss på at smil kan redde dagen! 

floor-renovation