Renovering av trapper og repos på kort tid

En nylig renovering av trappeoppgang i et borettslag viser den store endringen når repos og trapper blir som nye. 

Er du beboer i et borettslag eller sameie kan du kjenne til de utfordringene som kan oppstå når trappegangen i bygget du bor i er under renovering. Du kan møte problemer som tilgjengelighet, støy, støv og bekymring for om leverandøren har alt i orden innenfor kvalitet, kapasitet, helse, miljø og sikkerhet. Det kan være mulig å unngå flere av disse utfordringene dersom borettslaget velger oss, og vår bærekraftige rehabilitering av trapper og repos. 

Vi kan utføre rehabilitering på underlag av belegg, betong eller terrasso. Løsningene er forskjellige basert på hvilket underlag trappen og reposene har, men det som er likt for alle løsninger er at trappen vil se ut som ny. Maler dere i tillegg vegger og tak under prosessen blir resultatet en trappeoppgang som ser helt ny ut. 

Hva gjør vi når vi rehabiliterer betong eller belegg i trapper og repos? Vi fjerner gammel bonevoks og/eller annen skitt som hadde satt seg i overflaten etter mange år, og rengjør ned til  "rent" gulv. Dvs. at vi kommer ned til den overflaten gulvet ble levert med. Deretter har du flere muligheter, vi kan dersom du ønsker påføre farge og skape ett helt nytt og moderne uttrykk basert på deres ønsker.  Deretter ble det påført en blank PUR som skaper en sterk, poretett overflate. Dersom betong og belegg er i orden, men bare slitt i fargen kan vi rense og kun påføre PUR. Terrasso kan også la seg rehabilitere, vi kan rense terrassoen slik at den nesten ser ut som ny både i farge og utrykk, deretter påfører vi PUR og tetter overflaten på terrassoen. Slik holder den seg pen i mange år fremover, samt vesentlig lettere å vedlikeholde. 

 

Trapper etter -2

Ditt fornyede trapperom har nå ett nytt, rent utseende som er enkelt for renholdere å rengjøre. Økonomisk lønnsomt er det også siden det er vesentlig lenger mellom vedlikehold intervallene når dere har brukt Dr.Schutz PUR.  

Ved å unngå dyre byggearbeider kan borettslag spare tid og penger, og samtidig gi beboere en forbedret og tryggere opplevelse.

En ny overflate som varer med minimal klimapåvirkning

Vår løsning er testet og garantert en levetid på opptil 3 ganger lenger andre PUR løsninger på markedet, noe som naturlig reduserer behovet for hyppige renoveringer. Lang levetid er ikke bare en kostnadsbesparelse; det er et direkte bidrag til en mer sirkulær økonomi, hvor vi forlenger levetiden til våre produkter og reduserer vårt avtrykk på miljøet. 

 

  • Trapper før
  • Trapper etter -1

På bildet under ser du at det nederste trinnet er renset og klart for påføring av PUR. Dette er så rent som terrasso blir etter en rens, og når man i tillegg overflatebehandler har man en vakker trapp i mange år fremover. 

  • Image