NY Frisør ble ny med oss!

Da Ny Frisør og velvære skulle pusses opp var det en naturlig beslutning å samarbeide med håndverkerene som byggets utleier, Utstillingsplassen samarbeider med! 

Salongen er sentralt plassert på Østre Torg midt i hjertet av Hamar sentrum og har en lang historie som en av byens mest veletablerte salonger. I løpet av de siste årene har salongen gjennomgått en endring av navn fra Perry Frisør til NY Frisør og Velvære, og våren 2023 var tiden inne for en total oppussing på alle overflater.

AAA_1777

Christin Mjåseth, Daglig Leder i NY Frisør og Velvære forteller at hun har hatt kontinuerlig kommunikasjon med Prosjektlederen hos Skancke igjennom hele oppussingsperioden. "Vi har hatt produktive møter på forhånd, og Skancke har alltid vært tilgjengelig når vi har hatt spørsmål," forklarer hun. Med en personlig interesse for interiørdesign hadde Mjåseth gjort grundig research på fargevalg og tapet før møtene med prosjektleder. Hun legger til -"vi opplevde samarbeidsvilje og Skancke tok ansvar for å bestille og levere alt vi ba om i oppussingsprosessen». NY Frisør og Velvære måtte stenge i en hel uke, og når tiden for gjenåpningen kom, viste håndverkerne seg å være løsningsorienterte og arbeidet strategisk for å minimere forstyrrelser og hindringer for kundene.

Kontinuerlig god kommunikasjon med prosjektleder!

"Resultatet er en salong som utstråler en varmere atmosfære", reflekterer Mjåseth. "Kombinasjonen av farger og den presise utførelsen av maling og tapetsering gjør at jeg er svært fornøyd med arbeidet som er blitt gjort her hos oss og jeg anbefaler gjerne Skanckes håndverkere videre".

  • AAA_1782
  • AAA_1786
  • IMG_0754
  • IMG_0752 2