Moderne teppefliser i innemiljø

I Statens Hus på Hamar har våre dyktige gulvleggere lagt Desso Recharge teppefliser.

Under gjennomføringen av prosjektet har vår prosjektleder hatt et omfattende ansvar for å sikre fremdrift og kvalitet. I planleggingsfasen har det vært avgjørende å definere prosjektets omfang, kartlegge behov, og sette sammen riktig prosjektgruppe. Dette har også involvert detaljert planlegging, ressursstyring og identifisering av eventuelle risikoelementer.

God kommunikasjon har vært nøkkelen, med regelmessige oppdateringer for å sikre klarhet og felles forståelse mellom alle involverte. I tillegg har prosjektlederen overvåket arbeidets kvalitet for å møte de fastsatte standardene. 

tepper

Tepper er et foretrukket alternativ på arbeidsplasser ettersom de bidrar til å absorbere lyd, forbedre luftkvalitet og skape innbydende miljø.
Akkurat nå pågår det en renessanse for teppegulv i både hjem og offentlige miljøer. Tepper bidrar til bedret akustikk og luftkvalitet, og gir en sann følelse av komfort og ro. Dagens produkter er noe helt annet enn 60- og 70-tallets heldekkende tepper, som i dag gir mange negative assosiasjoner.
Desso som er en del av Tarkett Group er fremfor alt en suksesshistorie om innovativ design, kundefokus og bærekraftig produksjon. De ble den første gulvbedriften i verden til å jobbe for sirkulær økonomi innen produksjon og gjenvinning, som ikke etterlater produksjonsavfall og har et av markedets laveste totale klimaavtrykk. (Kilde: Tarkett)

Lunt og vakkert

Tepper gir en myk og skånsom overflate for de som går på dem, noe som er viktig for ansattes velvære, spesielt for de som tilbringer mye tid på føttene.
Dagens kommersielle tepper er robuste, designet for høy trafikk og krever minimalt vedlikehold. Dette gjør dem ideelle for travle forretningsmiljøer.
Det rette gulvvalget kombinerer funksjonalitet med estetikk, og tilfører verdi til ethvert forretningsmiljø.
.