morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Vi søker prosjektleder

Du er en moderne prosjektleder med kunnskap og erfaring fra bruk av digitale prosjektverktøy i entreprenørbransjen.
Facebook
LinkedIn

Prosjektleder Malermester Skancke

Stillingen som prosjektleder er hos Malermester Skancke AS. Vi har et betydelig antall store og små prosjekter og utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider i Hamarregionen og omliggende kommuner, samt deler av Romerike. I tillegg er vi landsdekkende på fugefrie industrigulv.

Håndverksgruppen som vi er en del av, skal bli Nord-Europas ledende aktør på overflate. En stor ambisjon, og vi er på veldig god vei!

Vi er allerede over 70 bedrifter, 2000 ansatte stolte håndverkere, prosjektledere og andre i konsernet, og vi skal bli flere.

Vil du bli med å endre en hel bransje i Innlandet og Norge?

grunning av epoxy gulv
Geir en en av våre prosjektledere i dag

Hvem er det vi vil ha med på laget?

Du er en moderne prosjektleder med kunnskap og erfaring fra bruk av digitale prosjektverktøy i entreprenørbransjen.

For å ligge i den øverste divisjonen er du opptatt av resultater, spille andre gode og levere kvalitet i alle ledd.

Hvorfor bli prosjektleder hos akkurat oss på Innlandet?

Først og fremst for vi har et utrolig godt arbeidsmiljø, fine folk, gode og viktige prosjekter for våre oppdragsgivere, og ikke minst gode utviklingsmuligheter.

Vi er opptatt av bærekraft, og gjør vårt og mer til for et godt fotavtrykk her i vår bransje.

Arbeider du allerede på Innlandet, eller er du lei av å pendle til Oslo eller andre steder, da er dette en unik mulighet til å gjøre et karriereskifte!

Vi vokser, og vi vil vokse kraftig i årene som kommer. Til å lykkes med den kraftige veksten vi står midt oppe i, trenger vi å hente inn en dyktig prosjektleder på laget som bidrar til god bærekraftig og lønnsom vekst. Vi ønsker du skal bruke dine kunnskaper, ferdigheter og erfaring til å gjøre oss enda bedre. Samtidig er ingen ferdigutlærte, og vi gir deg gode muligheter til å bygge kunnskapen din ytterligere.

Du vil inneha en sentral rolle hos oss, med ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjekter og bidra til å utvikle hele teamet!

Stillingen rapporterer til daglig leder.

rullemaling

Hva med deg, hvorfor skal du velge oss på Innlandet?

Utfordrende arbeidsoppgaver, stort handlingsrom og faglig utvikling gjennom HG- skolen, og et positivt og godt arbeidsmiljø i et selskap som går godt
Arbeid i et større konsern med lokal forankring i en sterk merkevare på Innlandet
Et godt introduksjonsprogram og god støtte fra kollegaer på tvers av fagområder i hele landet
Vi har et sterkt fokus på bærekraft og utvikling
Konkurransedyktige betingelser

Arbeidssted Hamar

Søknadsfrist: 27. mai

Morten Skancke AS

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med 55 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider, fuge frie gulvløsninger i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet. Oppdragsgivere innen nybygg og rehabilitering er både private og profesjonelle aktører, entreprenører, offentlige institusjoner, kommuner og fylkeskommune.

Vi er en del av Håndverksgruppen AS som er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater , maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger og mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter med lokal og regional markedsposisjon fra Kristiansand i sør til Svalbard og Alta i nord.

I HG jobber vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Vi er i stadig vekst og søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet.

Flere fagartikler

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.