HG logo
morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Vi søker operativ prosjektleder Hemsedal

Du er en moderne prosjektleder med kunnskap og erfaring fra bruk av digitale prosjektverktøy i entreprenørbransjen.
Facebook
LinkedIn

Prosjektleder Hemsedal Malerservice

Hemsedal Malerservice er en bedrift i stadig vekst og har nå en ledig stilling som operativ Prosjektleder. Vi søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet.

Vi har et betydelig antall store og små prosjekter og utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider i Hemsedal og omliggende kommuner.

Vi er en del av Håndverksgruppen som skal bli Nord-Europas ledende aktør på overflate. En stor ambisjon og vi er godt på vei! Vi er allerede over 70 bedrifter i Norge med over 2200 ansatte stolte håndverkere, prosjektledere og andre i konsernet, og vi skal bli flere.

Vi du bli med å endre en hel bransje i Innlandet og Norge?

Prosjektleder på dagtid - fisker på fritiden

Arbeider du allerede på Oslo eller Bergen kan dette være en unik mulighet for deg å gjøre et karriereskifte, og nyte friluftsliv når du ikke er på jobb.

Hemsedal - Gummiskogen

Fritidsdrømmen

Hemsedal er et drømme-eldorado for deg som er glad i ski, snowboard, fluefiske eller andre fritidsaktiviteter.
Hemsedal er også et fantastisk sted for deg som vil ta med familien ut av byen.  

Hvem er det vi vil ha med på laget?

Du er en moderne prosjektleder med kunnskap og erfaring fra bruk av digitale prosjektverktøy i entreprenørbransjen. Å ta ansvar vil være en naturlig del av jobben og det er essensielt å ha svennebrev evt mesterbrev, som forankres i prosjektarbeidet. For å ligge i den øverste divisjonen er det er nødvendig at du har businessteft og god IT-forståelse og liker å lede prosjekter, samtidig som 50% av jobben blir operativt ute på prosjektene. Å spille andre gode og levere kvalitet i alle ledd er en forutsetning i jobben.

 

Du vil inneha en sentral rolle i Hemsedal Malerservice AS, med ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjekter og bidra til å utvikle hele teamet vårt.

Dette får du hos oss:


· God lønn og konkurransedyktige betingelser
· Fast jobb, trygge rammer og ryddige arbeidsforhold
· Struktur i hverdagen med spennende og varierte jobber som utfordrer deg faglig
· Kursing og gode utviklingsmuligheter gjennom HG-skolen
· Godt arbeidsmiljø med fokus på lagånd

Vi ser etter deg som:


· har fagbrev/svennebrev/mesterbrev
· er selvstendig, effektiv, nøyaktig og punktlig – og trives på lag
· har en lidenskap for faget og håndverksbransjen
· har sertifikat klasse B
· har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, svensk, dansk eller engelsk

Håndverksgruppen er Norges ledende konsern innen overflater, og har et tjenestespekter fra flis og gulv til mur og maling.


HG består av lokale håndverksbedrifter i hele Norge, og jobber alltid for å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver med fokus på høy medarbeidertilfredshet. Hos oss stagnerer du aldri faglig. Alle våre håndverkere kan ta gratis fagkurs gjennom HG-skolen, der vi jobber målrettet med å utvikle flinke fagfolk som leverer håndverk av høy kvalitet. Vi fremmer likelønn og likestilling, og ønsker å være et eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom arbeid med bærekraft i alle ledd.

rullemaling

Arbeidssted Hemsdeal

Søknadsfrist: 27. juni

 

Flere fagartikler

håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.