HG logo
morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Verdens største settefiskanlegg

Vi er på plass i Tjuin, Malm i Steinkjer, og leverer Epoxygulv og overflater i verdens største settefiskanlegg som er under oppføring
Facebook
LinkedIn

Artikkel: Skancke AS

Fiskeoppdrett

Anlegget måler 17000kvm og vil få en årlig produksjon på ca 20 millioner Smolt, som gjør anlegget til verdens største i sin klasse. Consto Anlegg Midt står som hoved entreprenør hvor Morten Skancke AS i Håndverksgruppen AS står for leveranser av industrigulv gulv og Fugefrie overflater innvendig.

SalMar har inngått avtale med Consto og Krüger Kaldnes om bygging av deres nye smoltanlegg på land, Tjuin i Malm i Steinkjer. Med sine 17.000 kvadratmeter og årlig produksjon av ca. 20 millioner smolt blir dette verdens største settefiskanlegg for lakseoppdrett.

Byggeprosjektet vil gi store lokale ringvirkninger i form av kjøp av varer og tjenester. På det meste vil 150 mann delta i byggingen av.

Les mer om industrigulv til oppdrettsindustrien

Vil du vite mer om industrigulv?

Flere fagartikler

håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.