morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Kine Frisli Furuseth

Vi søker voksen lærling

Lyst på en praktisk arbeidshverdag? Vi ønsker en voksen lærling med erfaring fra arbeidslivet, ikke nødvendigvis maler- eller gulvleggeryrket.
Facebook
LinkedIn

Vil du bytte til et praktisk yrke? 

Vi har gode erfaringer med voksne lærlinger og ønsker å ansette flere personer som rett og slett har erfaring fra yrkeslivet og da ikke nødvendigvis innen maling eller gulvlegging. Vi har flere voksne lærlinger som har valgt å bytte yrke og noen av disse kommer fra jobber hvor de ikke tidligere var håndverkere. 

Kine Frisli Furuseth

Det er et veldig bra valg, du får muligheten til å prøve det meste innen firmaet slik at du lander på det du trives med. Jeg hadde ikke jobbet med verken maling eller gulvlegging i det hele tatt men jeg har fått god oppfølging og nå trives jeg veldig godt. Jeg er jo egentlig utdannet konditor men dette passet meg mye bedre. 

– Kine Frisli Furuseth (maler)

Kine Frisli Furuseth
Kine i gang med sparkling av gipsvegg

Slik fungerer det 

Vi lærer opp vedkommende, lønn som ufaglært, altså ikke lærlinglønn, med mulighet for fagbrev/svennebrev med full lønn. 

Du vil komme inn i en bransje med en sikker og godt betalt jobb.

Malermester Skancke AS er en del av Norges mest voksende håndverkskonsern, Håndverksgruppen AS, et konsern med flere karrieremuligheter og mobilitet innad i konsernet. 

En praktisk hverdag 

Flere har oppdaget gleden ved skifte til et praktisk yrke.

– Vi jobber på både korte og lange prosjekter forteller Torkil Storli som er koordinator hos Skancke. Det mange trekker frem er gleden av å ferdigstille noe for så å ta fatt i et nytt prosjekt 

Skancke og Håndverksgruppen forøvrig er stadig på utkikk etter både voksne lærlinger som vil gå på lønn som ufaglært i begynnelsen, men også etter malere eller gulvleggere med erfaring. 

– At vi går ut spesifikt etter ufaglærte og at de er voksne er basert å de gode erfaringene vi har med dette, og at det er stort behov for malere, legger Torkil til.

Flere fagartikler

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.