floor-solutions

Våre gulvløsninger

Vi leverer gulvløsninger til de fleste lokaler og virksomheter. Økonomi, tid og kapasitet er alle faktorer som påvirker økonomien i et gulvprosjekt. Med vår ekspertise sikrer vi at prosjektet ditt blir utført kostnadseffektivt, innenfor avtalt tid.

groundwork
groundwork

GULVBELEGG

Grunnarbeidet er nøkkelen til perfekte gulv.

Vi legger det meste av gulv og bistår deg gjerne med å finne riktig gulvløsning. Forarbeidet ved legging av gulv er ekstremt viktig for å sikre et godt sluttresultat. Dette er ofte vanskeligere enn man tror, men dette er vi eksperter på. Gjennom grundig forarbeid i hele prosjektet vil vi sikre at du blir fornøyd. Mange er usikre på om underlaget må avrettes før nytt gulv legges. Våre dyktige gulvleggere tar alltid en grundig gjennomgang og anbefaler en god løsning før gulvet legges.

carpets-and-carpet-tiles
carpets-and-carpet-tiles

TEPPER OG TEPPEFLISER

Gjør det lunt.

I lokaler, som møterom, kontorer og butikker, blir tepper og teppefliser en stadig mer populær løsning. Hos oss tilbyr vi et bredt spekter av materialer og farger som kan matche ethvert designbehov. Produktene er slitesterke og designet for å tåle høy trafikk og mekanisk slitasje. Dette gjør dem til et fordelaktig valg selv i områder hvor mange tradisjonelt ville vurdert en annen løsning.

En av de største fordelene med å velge tepper og teppeflis for dine forretningslokaler er forbedringen av miljøet og akustikk. Et rom med teppefliser inviterer til opphold, samarbeid, og skaper en varmere og mer innbydende atmosfære enn harde gulvflater. Dagens moderne produkter ivaretar miljø og inneklima på særledes god måte. I flere tilfeller er produktet laget av resirkulære materialer.

wet-rooms-coating
wet-rooms-coating

VÅTROMSBELEGG

Våtrom har strenge krav til tetthet, hygiene og slitestyrke.

Det er noe ekstraordinært med flotte og funksjonelle belegg som ikke bare ser bra ut, men som også ivaretar de nødvendige funksjonelle behovene. I våtrom stilles spesielle krav til konstruksjonens vanntetthet. Montering av vinylbelegg bør derfor utføres av fagfolk med relevant erfaring og kompetanse. Hos oss har vi våtrom som et av våre spesialfelt og vi bistår med å finne riktig løsning for konstruksjon av overflater, og hva som er avgjørende for et godt og varig resultat.

Ofte stilte spørsmål om gulv

Hvilke typer gulv kan dere legge?

Hvorfor er det viktig med grundig forarbeid ved gulvlegging?

Hvorfor er tepper og teppefliser blitt et populært valg for forretningslokaler som kontorer og butikker?

Er tepper miljøvennlige?

Hvorfor er det viktig å velge fagfolk med relevant erfaring når man installerer vinylbelegg i våtrom?

Hvilket utvalg finnes i gulv til våtrom?