morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

TERRASSEGULV

Gulv på veranda og balkong

veranda | terrasse | balkong | uteplassen

Terrassegulv skal være enkle å gjøre rent og ikke minst skal de være vanntette. Stort sett legges dette i stoffet polyuretan, og vi leverer og monterer dette i både private hjem og borettslag, sameier og offentlige institusjoner.

TERRASSEGULV

Her brukes polyuretan gulv

veranda

Verandagulv

Trivelig veranda? Få et vedlikeholdsfritt, slitesikkert og vanntett verandagulv. Et polyuretangulv passer perfekt til underlag som beveger seg i forhold til årstid og temperaturer.

terrasse gulv

Terrassegulv

Stor terrasse? Vi legger gulv til terassen. Få et vedlikeholdsfritt, slitesikkert og vanntett terrassegulv. Et polyuretangulv passer perfekt til underlag som beveger seg i forhold til årstid og temperaturer.

Balong

Balkong gulv

Vi leverer gulv til borettslag og blokker. Få et vedlikeholdsfritt, slitesikkert og vanntett balkonggulv. Et polyuretangulv passer perfekt til underlag som beveger seg i forhold til årstid og temperaturer.

tørre rom

Svalgang

Få en vedlikeholdsfri og slitesikker platting, uteplass eller svalgang. Et polyuretangulv passer perfekt til underlag som beveger seg i forhold til årstid og temperaturer.

gulv til balkong og terrasse

Velg polyuretan på terrassegulvet

Terrasse- og veranda gulv kan bestå av mer en tradisjonelle trykkimpregnerte trebord. Balkonger og altaner er ofte bygd i betong, som er et perfekt utgangspunkt til å få et mykt, vanntett og svært vedlikeholdsfritt terrassegulv.

Med balkong gulv som spesialfelt har Morten Skancke AS, i samarbeid med våre leverandører, utviklet løsninger og materialer for å dekke behov innen terrassegulv i såvel private hjem som boligsameier og offentlige institusjoner.

Morten Skancke AS har erfaringen, maskinparken og ikke minst kunnskapen for å utføre gulvprosjekter av både stor og liten karakter. Med fokus på miljø for ansatte og produkter bør Morten Skancke AS være din foretrukne gulvpartner

GULVBELEGG

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Geir Olav Bakken

HERDEPLAST

Epoxy

Epoxy er et belegg av herdeplast tradisjonelt mest brukt innen industri, verksted og mekanisk næring. I senere tid har epoxy blitt tatt i bruk både innen butikker, kontorer, frisørsalonger, hotell og restauranter.

Dette fordi epoxy gir en enorm slitestyrke, enkelt renhold og en blankt og skinnende finish. Epoxy legges stort sett på betong, men kan også legges på tregulv. Massen er i utgangspunktet flytende, og helles utover gulvet og rettes med sparkel før det herdes til en hard og kompakt overflate på et par timer. 

På toppen av epoxybelegget er det vanlig å legge et strøk med polyretanlakk for å unngå riper og skader i selve epoxylaget. 

Epoxy kommer i tillegg i en stor variasjon av farger og strukturer som gjør at epoxygulv har blitt et foretrukket valg av gulv til både private hjem og installasjoner i næringslivet. 

MEST BRUKT PÅ VERANDA

Polyuretan

Polyuretan er ofte brukt på balkonger, verandaer og terrasser. Dette fordi polyuretan er et fleksibelt herdeplast materiale som er egnet til underlag med bevegelser og store temperatursvingninger.

Polyuretan gulv kan leveres i 2, 3 eller 4 komponent system, alt etter påkjenning, bruk og slitasjenivå. Polyuretan har lang holdbarhet, er slitesterkt og god motstand mot riper og riss. De kan også blandet med sand og eller metaller for å skape sklisikre overflater.

Polyuretangulv legges skreddersydd til hvert enkelt prosjekt, og alle installasjoner ivaretar krav til arbeidsmiljø, hygiene og renhold.

Fagartikler

Kontakt oss om gulv

Henvendelsen gjelder:

Vi svarer så fort vi kan.

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.