stilling ledig

Prosjektleder

Ønsker du ansvar og styring av prosjekter, kvalitet og kalkulasjon?

Prosjektleder

Vi er i stadig vekst har en ledig stilling som prosjektleder i selskapet. Vi søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Som prosjektleder hos Morten Skancke AS vil du bli en viktig del av selskapets ledergruppe. Prosjekt- og kvalitetsstyring blir de viktigste fokusområder, både lokalt og som en del av Håndverksgruppen.

Ansvarsområder:

  • Drifts-, økonomi- og prosjektavdelingsansvar.
  • Ansvar for befaring, kalkulasjon og prosjektgjennomføring.
  • Håndtere flere prosjekter, og mye ansvar samtidig.
  • Ansvar for kundepleie, samt utvikling av eksisterende og nye kunder
  • Utvikle kalkulasjon og digitale systemer
    Ansvar for kvalitet og HMS

Hvilken kompetanse passer for stillingen? Vi søker etter en dyktig og erfaren leder med prosjektleder kompetanse. Du er strukturert, analytisk og har fokus på god økonomi i dine prosjekt. Samhandling, kommunikasjon og fokus på framdrift er viktige egenskaper. Din bakgrunn er gjerne på prosjektledernivå fra entreprenør-, bygg/anleggsbransjen eller eiendom.

Noe av det viktigste er at du evner å se muligheter og ha god dialog med ansatte, kunder og samarbeidspartnere. På denne måten sikres det at vi leverer god kvalitet i oppfølgingen og under utførelsen innenfor avtalt tid og kostnad. 

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?

Du blir sentral i arbeidet med strategi og forretningsutvikling der du vil du få god faglig støtte, samtidig så får du frihet til å utfordre oss slik at vi sammen blir bedre.

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge.

Gjennom Håndverkgruppen være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Håndverksgruppen AS er et landsdekkende konsern av lokale håndverksbedrifter. Vi er ledende i Norge innen overflater, og har et tjenestespekter fra flis og gulv, til mur og maling. Vi leverer håndverkstjenester primært til det profesjonelle markedet blant annet entreprenører, eiendomsselskaper. Butikker, hoteller forsikringsselskaper og offentlige myndigheter.

Vi er stolte av folka våre. Det har vi vært siden 1850!
HG er et kunde- og serviceorientert konsern, bestående av solide og profesjonelle håndverksbedrifter lokalisert over hele Norge, og vi er i gang i Sverige.
Vi har et godt renommé og yter effektivt og solid fagmessig håndverk til profesjonelle aktører.
Mestermerket er vårt kvalitetsstempel og vi maler, murer, tapetserer, legger gulv og flis etter strenge krav som ligger under kvalitetsstempelet.

HG ønsker å være ledende og fremtidsrettet på mange områder, deriblant miljø, samfunnsansvar og forretningsetiske forhold.

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i HG.

Morten Skancke AS

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med 55 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider, fuge frie gulvløsninger i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet. Oppdragsgivere innen nybygg og rehabilitering er både private og profesjonelle aktører, entreprenører, offentlige institusjoner, kommuner og fylkeskommune. 

Vi er en del av Håndverksgruppen AS som er Norges ledende landsdekkende konsern innen  overflater , maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger og mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter med lokal og regional markedsposisjon fra Kristiansand i sør til Svalbard og Alta i nord.

I HG jobber vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende  arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Vi er i stadig vekst og søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Spørsmål?

rekrutterer

Victor Sivertsen

telefon

epost

Mer om oss her

å jobbe i hg gruppen

Ansattgoder

Ansattgoder