stilling ledig HEMSEDAL MALERSERVICE

Prosjektleder og maler

Ønsker du ansvar og styring av prosjekter, kvalitet og kalkulasjon?

Operativ Prosjektleder

Hemsedal Malerservice er en bedrift i stadig vekst og har nå en ledig stilling som operativ Prosjektleder. Vi søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet.

Vi har et betydelig antall store og små prosjekter og utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider i Hemsedal og omliggende kommuner.

Som prosjektleder hos Hemsedal Malerservice vil du bli en viktig del av selskapets ledergruppe. Prosjekt- og kvalitetsstyring blir de viktigste fokusområder, både lokalt og som en del av Håndverksgruppen.

Ansvarsområder:

  • Hovedansvar for planlegging og koordinering av løpende prosjekter herunder ressursplanlegging, vedlikehold og kalkulasjon.
  • Løpende kontakt med kunder(Marked) og leverandører for å sikre optimal fremdrift, og utvikling.
  • Bistå/delta i salgsaktiviteter.

Hvilken kompetanse passer for stillingen? Vi søker etter en dyktig og erfaren leder med prosjektleder kompetanse. Du er strukturert, analytisk og har fokus på god økonomi i dine prosjekt.

Hvem ønsker vi med på laget?

Du er en moderne prosjektleder med kunnskap og erfaring fra bruk av digitale prosjektverktøy i entreprenørbransjen. Å ta ansvar vil være en naturlig del av jobben og det er essensielt å ha svennebrev evt mesterbrev, som forankres i prosjektarbeidet. For å ligge i den øverste divisjonen er det er nødvendig at du har businessteft og god IT-forståelse og liker å lede prosjekter, samtidig som 50% av jobben blir operativt ute på prosjektene. Å spille andre gode og levere kvalitet i alle ledd er en forutsetning i jobben.

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?

Vi vokser, og vi vil vokse kraftig i årene som kommer. For å lykkes med den kraftige veksten vi står midt oppe i, trenger vi å hente inn deg som er en dyktig prosjektleder og ønsker å være på laget å bidra til god bærekraft og lønnsom vekst. Vi ønsker at du skal bruke dine kunnskaper, ferdigheter og erfaring til å gjøre oss enda bedre. Samtidig er ingen ferdigutlærte, og vi gir deg muligheter til å bygge kunnskapen din ytterligere.

Du vil inneha en sentral rolle i Hemsedal Malerservice AS, med ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjekter og bidra til å utvikle hele teamet vårt.

Vi er en del av Håndverksgruppen som skal bli Nord-Europas ledende aktør på overflate. En stor ambisjon og vi er godt på vei! Vi er allerede over 70 bedrifter i Norge med over 2200 ansatte stolte håndverkere, prosjektledere og andre i konsernet, og vi skal bli flere.

Håndverkgruppen er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater, maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger, mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter over hele landet.

Vi jobber målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Søknadsfrist 27.juni

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i HG.

Hemsedal Malerservice AS

Dette får du hos oss:

· God lønn og konkurransedyktige betingelser
· Fast jobb, trygge rammer og ryddige arbeidsforhold
· Struktur i hverdagen med spennende og varierte jobber som utfordrer deg faglig
· Kursing og gode utviklingsmuligheter gjennom HG-skolen
· Godt arbeidsmiljø med fokus på lagånd

Vi ser etter deg som:

· har fagbrev/svennebrev/mesterbrev
· er selvstendig, effektiv, nøyaktig og punktlig – og trives på lag
· har en lidenskap for faget og håndverksbransjen
· har sertifikat klasse B
· har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, svensk, dansk eller engelsk

Håndverksgruppen er Norges ledende konsern innen overflater, og har et tjenestespekter fra flis og gulv til mur og maling.

HG består av lokale håndverksbedrifter i hele Norge, og jobber alltid for å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver med fokus på høy medarbeidertilfredshet. Hos oss stagnerer du aldri faglig. Alle våre håndverkere kan ta gratis fagkurs gjennom HG-skolen, der vi jobber målrettet med å utvikle flinke fagfolk som leverer håndverk av høy kvalitet. Vi fremmer likelønn og likestilling, og ønsker å være et eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom arbeid med bærekraft i alle ledd.

Spørsmål?

rekrutterer

Marianne Hoel Twiddy

telefon

epost

Mer om oss her

å jobbe i hg gruppen

Ansattgoder

Ansattgoder