stilling ledig

Maler

Lyst til å bli en del av Norges største håndverkermiljø?

Maler

Vi er i stadig vekst behovet for å effektivt kunne håndtere økende oppdragsvekst søker vi nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet.

Som maler hos Morten Skancke AS vil du bli en viktig del av et team utfører malertjenester i både privat- og bedriftsmarkedet. Her er det mulighet for opplæring i flere fagfelt innen malerfaget. 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant arbeidserfaring fra maleryrket
  • Kunne arbeide selvstendig og effektivt
  • Være ryddig og nøye
  • Være serviceinnstilt
  • Førerkort klasse B

Hvilken kompetanse passer for stillingen?

Vi søker etter en maler med arbeidserfaring fra maleryrket.

Du må evne å jobbe godt i team med andre malere, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Du må ha god dialog med øvrige ansatte, kunder og samarbeidspartnere. På denne måten sikres det at vi leverer god kvalitet i oppfølgingen og under utførelsen innenfor avtalt tid og kostnad. 

Vi søker etter deg som har erfaring fra bransjen først og fremst, og som vil noe med karrieren innen maleryrket og en stilling hos Morten Skancke.

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge.

Gjennom Håndverkgruppen være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Håndverkgruppen er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater, maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger, mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter over hele landet.

Vi jobber målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Søknadsfrist: Løpende

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt Torkil Storli: 

90832013  Torkil Storli

Morten Skancke AS

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med 55 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider, fuge frie gulvløsninger i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet. Oppdragsgivere innen nybygg og rehabilitering er både private og profesjonelle aktører, entreprenører, offentlige institusjoner, kommuner og fylkeskommune. 

Vi er en del av Håndverksgruppen AS som er Norges ledende landsdekkende konsern innen  overflater , maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger og mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter med lokal og regional markedsposisjon fra Kristiansand i sør til Svalbard og Alta i nord.

I HG jobber vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende  arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Vi er i stadig vekst og søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Spørsmål?

PROSJEKTLEDER

Torkil Storli

telefon

epost

Mer om oss her

Søknadsskjema