stilling ledig

Prosjektleder / kalkulatør

Har du lyst til å håndtere oppdrag på vegne av forsikring- og skadesaker i et svært voksende marked?

Prosjektleder / Kalkulatør

Vi er i stadig vekst og behovet for å effektivt kunne håndtere oppdragsmengden innen forsking- og skadesaker er økende. Vi søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Som kalkulatør hos Morten Skancke AS vil du bli en viktig del av et team som beregner økonomisk og praktisk omfang av oppdragene, bestiller varer og leder prosjektene.

Våre høye ambisjoner er forenelig med dine kvalifikasjoner og reflekteres i svært gode lønnsbetingelser.

Ansvarsområder:

  • Håndtere oppdrag i forsikringsportalen in4mo samt kalkulere disse.
  • Følge opp, kvalitetssikre utført arbeid.
  • Sørge for god Kommunikasjon med andre fag og kunder i hver enkelt sak.
  • Bestilling av produkter til prosjekter.

Hvilken kompetanse passer for stillingen?

Vi søker etter en dyktig og erfaren leder med erfaring innen, kalkulering av skadeomfang og prosjektledelse. Du er strukturert, analytisk og har fokus på god økonomi i dine prosjekt. 

Din bakgrunn er gjerne fra kalkulasjon på skade/ forsikring innen bygg/anleggsbransjen eller eiendom.

Noe av det viktigste er at du evner å se muligheter og ha god dialog med ansatte, kunder og samarbeidspartnere. På denne måten sikres det at vi leverer god kvalitet i oppfølgingen og under utførelsen innenfor avtalt tid og kostnad. 

Vi søker etter deg som har erfaring fra bransjen. Du er kjent med kalkulasjonsprogram ICC og IN4MO. Du trives i en hektisk hverdag og jobber godt i team.

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?

Du blir sentral i arbeidet med prosjektledelse overfor arbeidet med forsikring- og skadesaker.

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø.

Våre høye ambisjoner er forenelig med dine kvalifikasjoner og reflekteres i svært gode lønnsbetingelser.

Spør oss om lønn!

Gjennom Håndverkgruppen skal vi være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Håndverkgruppen er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater, maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger, mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter over hele landet.

Vi jobber målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Søknadsfrist snarest

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt Torkil Storli: 

90832013  Torkil Storli

Morten Skancke AS

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med 55 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider, fuge frie gulvløsninger i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet. Oppdragsgivere innen nybygg og rehabilitering er både private og profesjonelle aktører, entreprenører, offentlige institusjoner, kommuner og fylkeskommune. 

Vi er en del av Håndverksgruppen AS som er Norges ledende landsdekkende konsern innen  overflater , maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger og mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter med lokal og regional markedsposisjon fra Kristiansand i sør til Svalbard og Alta i nord.

I HG jobber vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende  arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Vi er i stadig vekst og søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Spørsmål?

REKRUTTERINGSANSVARLIG

Marianne Hoel Twiddy

telefon

epost

Mer om oss her

Søknadsskjema

å jobbe i hg gruppen

Ansattgoder

Ansattgoder