morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Publikumsareal

Gulv i næringsbygg

restaurant | kjøpesenter | butikk | kontorer

Belegg i næringsbygg skal brukes til publikumsareal og arbeidsrom – altså der folk oppholder seg og jobber. Her kreves kvaliteter som estetikk, design og atmosfære. Det kan være gulvbelegg som teppefliser, PVC og fugefrie gulv som polyuretan og Epoxy.

gulv til næringsbygg

Egne krav til næringsbygg

Næringsbygg er ofte utsatt for slitasje. Dette setter krav til at gulvflatene er slitesterke, men også mulige å vedlikeholde eller utbedre på en bærekraftig måte. Vi har løsninger for nye gulv, men også oppgradering eller vedlikehold av eksisterende gulv – uansett opprinnelig type belegg.

Det er i denne sammenheng viktig at disse gulvene skal kunne utbedres eller vedlikeholdes uten kostbar driftsstans.

Med fugefrie gulv som spesialfelt har Morten Skancke AS, i samarbeid med våre leverandører, utviklet løsninger og materialer for å skape egenskaper som dekker helt spesielle behov i næringslivet.

Installasjon av fugefrie gulv skal skje effektivt og ofte i samspill med enten pågående bruk av lokalet eller i med andre håndverkere. Vi har både erfaringen og maskinparken for å utføre dette på en god måte.
Ved å ligge i forkant med fokus på miljø, våre ansatte og produkter som tilfredsstiller miljøkrav, skal Morten Skancke AS være den foretrukne samarbeidspartneren i sin bransje

GULVBELEGG

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Morten Skancke

Bruksområder

vaatrom600x400

Gulv til toaletter / våtrom

Vi lever moderne våtrom som fyller dagens strenge krav til sikkerhet, renhold og hygiene.

Våtrom kan produseres i en rekke materialer som akryl, polyuretan og epoxy.

Gulv i serveringsbransjen

Restauranter krever ofte en kombinasjon av flere egenskaper som estetikk, god romfølelse og renhold. På den andre siden består virksomheten og av rom som kjøkken og andre rom med kriterier for næringsmiddel.

kjølerom600x400

Gulv på kjølerom

På kjølelager i serverings- eller næringsmiddelbransjen blir gulvbelegg utsatt for en vedvarende mekanisk belastning, svingninger i temperatur og slitasje. Vi legger gulv som er slitesterkt, lett å rengjøre og som effektivt og seksjonert kan påføres slik at stans i virksomheten unngås.

steindekke600x400

Steindekke og steinbelegg

Steindekke og steinbelegg sørger for at utearealene rundt næringseiendommer og bygg blir mer attraktive og løfter det visuelle inntrykket. Det har også praktiske funksjoner som drenering, og sti eller parkeringsanvisning.

Gulv i butikk og senter

Store åpne rom for publikum skal være representative med god estetikk som gir brukerne en god opplevelse. De krever også gode løsninger med slitesterke og trygge belegg på gulvet.

kontor600x400

Gulv i kontor- og møterom

Teppefliser skaper varme og god lydkvalitet i rom hvor folk skal oppholde seg daglig. Teppefliser er tidløse, lune og meget slitesterke. De leveres i rekke farger og materialer.

før du legger nytt gulv

Hva må man tenke på?

Uansett størrelse eller bruksmønster på ditt nye gulv bør du svare på dette:

 • Kan det eksisterende gulvet oppgraderes?
 • Har du tid til eventuell driftsstans?
 • Hva slags påkjenninger skal gulvet bli utsatt for?

DR. SCHUTZ

Gulvfornying

Vi gjenoppretter gamle gulv ved hjelp av Dr.Schutz PU produkter uten å måtte rive det gamle og dermed unngå driftsstans.

Nye gulv uten driftsstans

Dr Schutz PU produkter kan påføres betong, treverk, vinyl og linoleum. Det har en meget høy slitestyrke og monteringen er så effektivt at man unngår nevneverdig driftsstans.

Vi i Morten Skancke AS har kunnskapen, erfaringen, utstyret og mannskapet til å utføre arbeidet.

GULVBELEGG

Fornying av gamle gulv sparer deg for driftsstans, er bærekraftig og gir deg gulv som fremstår som nye.

– Torkil Storli

lunt

Teppefliser

Kontor- og butikklokaler er de vanligste flatene hvor vi bruker tepper, og da som oftest teppefliser.

Vi har en stor variasjon av materialer og farger . Teppefliser finnes i svært slitesterke materialer som gjør teppe til et godt alternativ, selv der mange ville valgt industrigulv på grunn av mekanisk slitasje. Rom med tepper er bedre rom for opphold eller besøk, både for ansatte og kunder da det gir en mye mer behagelig romfølelse.

industrigulv

Epoxy og polyuretan

Epoxy og polyuretan brukes ofte i de deler av virksomheten som har mye slitasje av enten folk i vrimleområder eller mekanisk slitasje i produksjonslokaler. Det finnes i mange farger, strukturer og pigmenter.

Epoxy og polyuretan kan effektivt påføres og tåler tunge mekaniske påkjenninger. De kan også blandet med sand og eller metaller for å skape egenskaper som sklisikre overflater. Dette vil bli skreddersydd hvert enkelt behov og ivaretar alle krav innen arbeidsmiljø, hygiene og renhold. De beskytter godt mot belastningsslitasje og bruk av kjemikalier. I tillegg har gulvene lang holdbarhet.

HYGIENISk

PVC og vinyl

PVC og vinyl er materialer for steder med særskilte krav til hygiene og renhold.

Typiske bruksområder er vrimleområder, restauranter, matvarebutikker og våtrom. Fordi gulvene utsettes for kraftig slitasje trengs det funksjonelle, men estetiske gulv med lang holdbarhet. Vinylgulv er perfekte til miljøer der det ofte oppholder seg mange mennesker. Andre viktige egenskaper god akustikk, god gangkomfort og lav rullemotstand.

miljøvennlig

Linoleum

Dette et belegg i rom med krav til godt miljø, slitestyrke og hygiene. Farger og egenskaper finnes i en rekke varianter.

Linoleum er et gammelt miljøvennlig produkt laget av naturstoffer som materialer som linolje, kork- og tremel. Det er slitesterkt og allsidig og er ofte og finne i fellesarealer, kontorer, butikklokaler og steder hvor renhold og høye krav til slitestyrke står sterkt. Linoleum er rimelig og kommer i mange farger og oppfyller mange miljøkrav.

Kontakt oss om gulv

Vi svarer så fort vi kan.

Fagblogg

Kunder

Se hva vi har gjort for et utvalg kunder.

cc stadion logo hvit

Kjøpesenter

I Innlandets største kjøpesenter har vi levert mange store flater i butikker, vrimle-areal, parkeringshus og våtrom.
scandic logo hvit

Hotell

Scandic Elgstua hadde behov for en et mangfold av gulv fra tepper til harde flater og malerarbeid til mange rom.
ringsaker kommune logo hvit

Skole

Rom i skolen skal skape et miljø hvor trivsel, funksjonalitet, sikkerhet og slitestyrke er viktige elementer.
terningen logo

Idrettshall

I Terningen Arena i Elverum har vi lagt en rekke forskjellige gulv for offentlig bruk.
ankerskogen logo hvit

Svømmehall

Vi har levert gulv og malerarbeid i stor variasjon med de strenge kvaliteter som kreves av offentlige bygg og svømmehaller spesielt.
hamar kulturhus logo

Kulturhus

Offentlige bygg som dette krever gode løsninger både til kvalitet og stil som skal tåle tiden tann.

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

 • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
 • Antikvarisk restaurering
 • Mur- og flisarbeider
 • Gulvlegging
 • Høytrykksvasking
 • Fasaderehabilitering
 • Garasje- og parkeringsoppmerking
 • Passiv brannvernbeskyttelse
 • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.