morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

MALERFIRMA HAMAR

Utvendig maling

Morten Skancke AS er ditt lokale malerfirma som utfører alt innen utendørs maling. Vi har lang erfaring med alle typer maleroppdrag som nybygg, renoveringer og historiske spesialprodukter.

Hvor maler vi?

Veggmaling

De fleste bygg må i sin levetid gå gjennom ett eller flere renoveringsprosesser. Overflatebehandling er alltid en stor del av dette. Vi har også erfaring med tradisjonelle materialer på historiske bygg som kirker og museumsbygg.

1utv600x400

Maling utendørs

Utendørs maling Vi høster tillit på flere store og små regionale prosjekter på alt fra offentlige bygg til store private eiendomsutviklingsprosjekter. Vi har lang erfaring med effektiv gjennomføring og samspill med andre leverandører i store byggeprosesser.

maling600x400

Maling

Det finnes like mye maling som det finnes meninger. Og alle har sin spesielle karakteristikk, bruksområde og kvalitet. Vi holder oss til de store, internasjonale kvalitetproduktene fra Jotun og Flügger, som vi vet tilfredstiller de krav våre kunder har til holdbarhet, renhold, hygiene og pris.

MALERE

Derfor velger du Skancke

Vi kan maling og vi har kun profesjonelle fagfolk i vårt malerfirma. Malermester Morten Skancke AS har lang erfaring på både store og små malerprosjekter.

Større renoverings- og byggeprosjekter krever ofte både effektivitet og samhandling mellom malerfirma og andre håndverkere. Dette gjelder spesielt på sommerhalvåret hvor vinduet man har for å ferdigstille prosjekter er kort og oppdragene mangfoldige.

MALERBEDRIFT

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Torkil Storli

Fagartikler

Kontakt oss om maling

Vi svarer så fort vi kan.

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.