painting-work

Malerarbeid til næring

I næringssektoren er det avgjørende med en samarbeidspartner som ikke bare leverer estetikk, men også forstår de unike utfordringene virksomheten står ovenfor.

painting-on-time
painting-on-time

NYBGG

Maling på tid uten kompromiss.

Vi håndterer store overflater samtidig ved hjelp av moderne maskinelt utstyr, miljøvennlige produkter og effektive arbeidsmetoder. Samarbeid med andre faggrupper er viktig for fremdrift og gjennomføring. Vi arbeider effektivt, uten å ofre kvalitet for sikre at prosjektet står ferdig til avtalt tid.

professional-operator
professional-operator

BORETTSLAG/SAMEIER

Spar tid og penger med en profesjonell aktør.

Å utsette vedlikeholdet av borettslag eller sameier kan fort bli dyrt i lengden. For å unngå at eiendommen forringes, er det viktig å gjennomføre jevnlige vedlikeholdsarbeider både innvendig og utvendig. Hva kan vi tilby dere som har ansvaret for vedlikeholdet i borettslag eller sameier?

expertise-and-quality-work
expertise-and-quality-work

ROT

Vi kombinerer kompetanse og kvalitetsarbeid.

Prosjekter innen ROT-markedet (Rehabilitering, Ombygging og Tilbygg) omfatter en rekke oppdrag, fra antikvariske prosjekter til oppussing av kjøpesentre og kontorbygninger. Rehabilitering krever innsikt i bygningens tilstand, valg av riktige produkter og teknikker for optimal estetikk og funksjonalitet. Våre håndverkere håndterer renovering av leilighetskomplekser og næringsbygg, fra små til store prosjekter. Bærekraft er en grunnstein i vår virksomhet og vi har kontinuerlig fokus på gjenbruk. På befaringer er vi opptatt av hva som kan videreføres, fornyes og gjenbrukes med riktig tilpassende produkter og løsninger.

Hvordan tilpasser dere dere spesifikke krav fra bedrifter i næringssektoren?

Hvordan sikrer dere at håndverkerne deres alltid leverer arbeid av høyeste kvalitet?

Hvorfor er det viktig for dere å følge brandmanualer, og hvordan påvirker det samarbeidet med kundenes team og leverandører?

Hvordan implementerer dere bærekraftige premisser i deres arbeidsprosess?

Hvordan håndterer dere fleksibilitet i arbeidstid?

Hvordan løser dere koordinering av flere faggrupper?

Hvordan praktiserer dere sikkerhetsprosedyrer?

Hvilket fokus har dere på renhold gjennom oppdraget?

Hvordan forholder dere dere til Åpenhetsloven?