Maler Hamar

Maling innendørs

vegg | tak | interiør

Malerarbeid skal utføres på en måte som i tillegg til det estetiske skal ivareta en rekke miljøkrav både for arbeiderne og de som skal oppholde seg i mellom veggene. I tillegg skal din maler være raskt og effektiv.

Hvor maler vi?

taket600x400

Male tak

Maling av tak og det som hører med krever gode teknikker for en effektiv påføring. Nå vi maler tak jager vi først bort grevlinger før vi påfører pusser, grunner og maler tak.

Veggmaling

Det er underlaget som avgjør hvordan grunnarbeidet utføres. Vi utfører malerarbeid i alle rom. Velg mellom matthet og glans, struktur og farge.

int600x400

Interiørmaling

Teknikker satt til side – det er romfølelsen og fargevalgene som teller. Vi utfører malerarbeid i alle rom. Spør oss om råd ved fargevalg glans og struktur.

MALERE

Derfor velger du Skancke

Du har 1000 farger og strukturer innenfor maling – men først skal det gjøres et grundig forarbeid. Vi har ekspertisen og mannskapet som utfører arbeidet.

Godt grunnarbeid gir et bra sluttresultat. Vi bruker miljømerkede vannbaserte og allergivennlige produkter fra markedet beste leverandører. Spør din lokale maler om malingsjobber både innvendig og utvendig.

MALERBEDRIFT

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Torkil Storli

Fagartikler

Kontakt oss om maling

Vi svarer så fort vi kan.