morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

karriere i håndverksgruppen

Jobbe med maling og gulvlegging?

maler | tapetserer | gulvlegger | flislegger | gulvsliper | prosjektleder | fagleder

Morten Skancke AS og Håndverksgruppen gir deg gode utviklingsmuligheter i et fag og en bransje i stor vekst over hele landet. Vi søker både nyutdannede, lærlinger og erfarne håndverkere som ønsker å jobbe med maling og gulvlegging.

hg gruppen

Ryddige arbeidsforhold

Gjennom Håndverksgruppen AS skal Skancke AS være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet hos begge kjønn.

Vi skal være det mest foretrukne selskapet innen maler- og gulvleggerbransjen uansett du er lærling, nyutdannet eller erfaren innen yrket. Dette gjelder både for kvinner og menn.

Håndverksgruppen AS og Skancke AS jobber langsiktig for å øke kvinneandelen i bransje, samt understøtte like karrieremuligheter uansett kjønn eller nasjonalitet.

Hils på noen av våre ansatte her:

Gulvlegger / prosjektleder

Ledige stillinger

Prosjektleder

Maler

Voksen lærling

Gulvlegger

gulvlegging

Dette kan du forvente

Godt miljø og trivsel

Miljøet i HG Gruppen og Skancke er tuftet på sterke og støttende team samt forutsigbare, trygge relasjoner faglig og personlig. Vi tar vare på våre ansatte på alvor og tenker helse og sikkerhet i alt vi foretar oss.

Utviklingsmuligheter

HG Gruppen og Skancke har ansatte med stor yrkesstolthet og fagkompetanse. Vi verdsetter kandidater med ambisjoner og engasjement for å utvikle seg innen bransjen.

Tett på ledelsen

Vi har rigget oss slik at produksjon og ledelse alltid står nært. Ledelsen opererer som veiledere og hjelper til slik at vi alle spiller hverandre gode der det trengs i alle faser av arbeidet.

Hvem rekrutterer vi?

Lærlinger

Skancke tilbyr lærlingplass for de som vil noe med en karriere inne maling og gulvlegging. Som en del av Håndverksgruppen har man mange muligheter til mobilitet ikke bare i selskapet med flere steder i landet. Følg med på karrierebloggen til MaleLene hvis du vil se mer om hva som venter deg innen dette yrket.

Gulvleggere

Gulvbelegg i alle typer og farger er gulvleggerens oppgave. Enten det er våtrom, soverom eller kontorer hvor en slitesterk og vedlikeholdsvennlig løsning ønskes. Når gulv skal legges må underlaget klargjøres av gulvlegger før montering av belegg. Her finnes det også mange spennende produkter fra vinylstaver til vinylbelegg på rull for både gulv og vegg.

Maler

Maleren har mange varierende oppgaver, de skal sørge for at overflatene blir sparklet, malt eller tapetsert. Det er mange behandliger som ligger til grunn for et flott resultat, enten det er maling eller tapet, mange spennende produkter gjør maleryrket både spennende og variert.

Bas- og arbeidsleder

Arbeidsleder kan være enten gulvlegger eller maler, det er de som har ansvaret for selve utførelsen av jobben på byggeplass sammen med andre malere og gulvleggere. De har også tett kontakt med prosjektleder og arbeidsledere i andre fag, og sørger for at jobben utføres som planlagt.

Prosjektledere

Prosjekt har ansvaret for kalkuering, økonomisk styring og gjennomføring av prosjekter fra planlegging til slutt. Prosjektleder har også tett dialog med byggherre samt andre fag under hele prosessen, og skal sørge for at arbeidene blir utført ihht prosjektplaner.

å jobbe i hg gruppen

Ansattgoder

Ansattgoder

Lyst til å jobbe hos oss, men finner ikke en stilling som er relevant?

Send en åpen søknad, fortell oss hva du kan og hvorfor vi bør ta en prat med nettopp deg.

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.