RING 625 53 939

morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

kvinnelig maler

På veg inn i det digitale

Som bedrift har vi utviklet oss stort siden den spede oppstart i 1990 og vi har løftet oss digitalt flere ganger. Nå satser vi og på digital markedsføring.
Facebook
LinkedIn

Morten Skacke AS har gått fra å være et enkeltmannsforetak i 1990 til å bli et aksjeselskap med 55 ansatte. Vi er ledende på mange typer fugefrie gulv og vi leverer en rekke tjenester innen gulv og maling i hele regionen.

Som et ledd i å bli langt mer tydlige på hva vi leverer, bestemte vi oss for at vi skulle ta grep i vår digitale tilstedeværelse.

 

Merkevarebygging

Sammen med Håndverksgruppen, som er medeier i Morten Skancke, og et lokalt mediebyrå, la vi planer for en tydelig kommunikasjon og merkevarebygging med definerte målsettinger i et langsiktig perspektiv.

mann kjører liten pussebil innendørs

Med innsikt i en digital analyse kunne vi  fastslå hvor våre utfordringer lå med tanke på merkevaren og hvordan vi var posisjonert sett med Google sine briller. 

Vi trengte nye nettsider som ville gjøre det mulig å realisere alle aktivitetene vi trengte for å oppnå våre mål. 

Rekruttering

Nå var det ikke slik at vi led av kundemangel – snarere motsatt. Rekruttering har lenge vært en utfordring for en bedrift som opererer i store prosjekter, så vel som moderate oppdrag i privatmarkedet.

Vår utfordring lå i å kommunisere godt hva yrket går ut på,  utviklingsmulighetene og den karrieremessige mobiliteten man finner hos oss og i Håndverksgruppen forøvrig. Som et ledd i en rekke tiltak starter vi karrierebloggen MaleLene hvor vi følger arbeidshverdagen til en av våre lærlinger Lene Hoberg. 

fotosession

Google og Facebook

Vi satser nå friskt i å oppnå våre mål for å få en bedre tilstedeværelse med et tydelig budskap gjennom systematisk arbeid med kommunikasjon i blant annet Google og Facebook.

Vi skal tydeliggjøre fagkunnskap på flere spesialfelt innen fugefrie gulv, maling og steinbelegg. Vi er tidlig i prosessen og gleder oss til veien videre.  

 

Flere fagartikler

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.