Industrigulv

Gulv til industri og næringsmiddel

fiskeindustri | mekanisk INDUSTRI | næringsmiddelindustri | kjemisk industri

Industrigulv og gulv har særskilt strenge krav til slitasje, sikkerhet og renhold. De vanligste gulvmaterialene er laget av epoxy og polyuretan, materialer som skaper sterke og belastningsdyktige gulvløsninger.

din profesjonelle gulvlegger

Derfor legger vi ditt industrigulv

Et industrigulv krever en forståelse for kundens behov. Både underlaget, egenskapene i belegget og effektivitet i installasjonen er avgjørende for et godt resultat.

Med industri gulv og epoxy som spesialfelt har Morten Skancke AS, i samarbeid med våre leverandører, utviklet løsninger og materialer for å skape egenskaper som dekker helt spesielle behov.

Installasjon av industri gulv skal skje effektivt og i samspill med enten pågående bruk av lokalet eller i med andre håndverkere. Vi har både erfaringen og maskinparken for å utføre dette på en god måte.

Ved å ligge i forkant med fokus på miljø, våre ansatte og produkter som tilfredsstiller miljøkrav, skal Morten Skancke AS være den foretrukne samarbeidspartneren i sin bransje.

Vi leverer flere industri gulv i flere typer materialer og former som; epoxy, polyuretan, vinyl, akryl, teppefliser og spesialdesign.

industrigulv

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Morten Skancke

Hvor brukes industrigulv?

industrigulv til fiskeoppdrett

Gulv i oppdrettsanlegg

Vi leverer komplette gulvsystemer til oppdrettsindustrien til alle rom. Vi har en effektiv maskinpark der hvor store slitesterke og sklisikre flater av epoxy skal legges – ofte i takt og samspill med øvrige byggeprosesser.

Kjemisk industri

Gulv i kjemisk industri

De fleste prosesslokaler er utsatt for kjemiske stoffer av varierende art og krav. Vi skreddersyr dekket og materialene vi bruker til å passe den virksomheten og de kjemikalier gulvet blir utsatt for. 

industrigulv lager

Lagergulv

Lager blir utsatt for en vedvarende mekanisk belastning og slitasje, og er den største utfordringen. Vi legger gulv som er slitesterkt og som effektivt og seksjonert kan påføres slik at stans i virksomheten unngås. 

toalettrom

Gulv i våtrom

Vi lever moderne våtrom som fyller rommets krav til estetikk, renhold og hygiene. Våtrom kan produseres i en rekke materialer som belegg, polyuretan og epoxy.

industrigulv garderobe

Gulv i garderobe

Sørg for at trivsel med lettstelte gulvbelegg, som er gode å gå på, er montert i garderobe andre sekundære rom i forbindelse med virksomheten. Avhengig av rommet hvor gulvet skal legges, brukes både PVC og fugefrie gulvsystemer som epoxy og akryl til slike rom.

industrigulv garasje

Garasjegulv

Gulv i garasje er ofte utsatt for ekstreme mekaniske påkjenninger og kjemiske stoffer av varierende art. Vi skreddersyr gulv til garasje og verksted og materialene vi bruker tilpasses den den belastningen gulvet skal utsettes for. 

industrigulv

Epoxy

Epoxy er en type herdeplast som brukes på industrigulv med mye slitasje. Den består av en base som blandes med en herder som gjør løsningen ekstremt sterk. Epoxy kan også brukes som slitasjelag, ved sprekkreparasjon og liming. 

Et epoxy gulv kan påføres både vannbasert og løsemiddelfritt, og vil ivareta alle krav innen arbeidsmiljø, hygiene og renhold. 

Epoxy hefter effektivt både på betong, stål, stein og treunderlag, og har en formidabel holdbarhet. Gulvene kan også blandet med sand og metaller for å skape bedre sklisikring. I tillegg kommer epoxy gulv i mange fargealternativer, strukturer og pigmenter.

Morten Skancke AS har god kompetanse på industrigulv og epoxy og skreddersyr gulvløsninger for kunder over hele Norge.  

 

fleksibelt industrigulv

Polyuretan

Polyuretan brukes ofte på industrigulv, men særlig på underlag som er utsatt for bevegelse. Polyuretan tåler store belastninger og tung trafikk, enten av mennesker eller kjøretøy. Et polyuretangulv er også svært bestandig mot mekanisk slitasje i for eksempel produksjonslokaler, lagerbygg og parkeringshus. Polyuretan finnes i mange farger, strukturer og pigmenter.

Gulvløsninger med polyuretan kan leveres med antibakterielle egenskaper godkjent av næringsmiddelindustriens krav til hygiene og smitte. Belegget kan legges glatt og skinnende, men også blandes med sand eller metaller for å gjøre det sklisikkert. Polyuretan er lett å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør det til et perfekt valg i restaurant, storkjøkken, institusjoner og i næringsmiddelindustrien.

Morten Skancke AS har god kompetanse på industrigulv og polyuretan og skreddersyr gulvløsninger for kunder over hele Norge.  

Struktur

Et industrigulv med epoxy og polyuretan kan bestå av mange lag og profiler. Her ser du en oversikt over noen teknikker.

Farge

Et industrigulv med epoxy og polyuretan kan ha flere fargenyanser og strukturer. Det kan også ha forskjellige soner og avslutning mot vegg.

Fagblogg

Kontakt oss om industrigulv

Vi svarer så fort vi kan.