RING 625 53 939

morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Hvis du eier en restaurant eller kafé, vet du hvor viktig det er å skape en hyggelig atmosfære for dine gjester.
Facebook
LinkedIn

Et av de mest iøynefallende elementene i interiøret er gulvet, og et tregulv kan gi en varm og innbydende følelse. Men over tid kan tregulvet slites og miste sin glans, noe som kan gi et dårlig inntrykk av restauranten. 

Rehabilitering
En nylig rehabilitering av et tregulv i en restaurant viser tydelig fordelene med Dr. Schutz’s løsning. Ved hjelp av Dr.Schutz løsningen ble det gamle tregulvet rengjort og behandlet med både olje og PUR som skapte ett nytt utseende og en sterk og poretett overflate. Det gjenopprettede tregulvet gir nå et nytt og rent utseende, og det er enkelt for renholdere å rengjøre og vedlikeholde.

Kostnadseffektivt
Dr. Schutz’s løsning for rehabilitering av tregulv i restauranter og kaféer er ikke bare en rask og enkel løsning, men også en kostnadseffektiv en. Ved å unngå dyre byggearbeider kan du spare tid og penger, og samtidig gi gjestene dine en forbedret og mer innbydende opplevelse. Kunden valgte løsningen olje og PUR, bildene viser at gulvet fikk en mye mørkere farge gjennom olje. 

DR. SCHUTZ

Gulvfornying

Nye gulv uten å rive

Fornyig av gulv kan utføres på en rekke overflater. Dr Schutz PU produkter kan påføres betong, treverk, vinyl og linoleum. Løsningen har en meget høy slitestyrke og påføringen er så effektiv at man unngår nevneverdig driftsstans.

Vi i Morten Skancke AS har kunnskapen, erfaringen, utstyret og mannskapet til å utføre arbeidet. 

Flere fagartikler

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.