morten skancke logo

Stolte håndverkere viser vei

Fiskeoppdrett

Gulv til oppdrettsanlegg

fiskeforedling | matvareproduksjon | kjemisk industri

Fiskeoppdrett – og oppdrettsindustrien har særskilt strenge krav til renhold slitasje og sikkerhet. Vi leverer komplette fugefrie industrigulv til oppdrettsanlegg langs hele kysten.

Bruksområder

fiskehall gulv og is

Gulv til prosesslokale

Gulv i lokaler for sløying og prosessering av fisk har strenge krav til hygiene og trygge, slitesterke og ikke minst lettstelte overflater. Vi legger fugefrie gulv i epoxy som er spesialtilpasset fiskeindustrien og foredlingsanlegg i forbindelse av lakseoppdrett.

gulv i fiskeforedlingsindustri

Gulv i pakkerom

Gulvbelegg i pakkerom ved fiskeforedling og fiskeoppdrett utsettes for mekanisk slitasje, svingninger i temperaturen, salt og rengjøring med kjemikalier. Vi skreddersyr dekket og materialene vi bruker til å passe den virksomheten og de påkjenningene gulvet blir utsatt for.

Industrigulv i fiskeoppdrett

Gulv på kjølerom

På kjølelager i fiskeindustrien blir gulvbelegg utsatt for en vedvarende mekanisk belastning, svingninger i temperatur og slitasje. Vi legger gulv som er slitesterkt, lett å rengjøre og som effektivt og seksjonert kan påføres slik at stans i virksomheten unngås.

industrigulv garderobe

Gulv i garderobe

Sørg for at trivsel med lettstelte gulvbelegg, som er gode å gå på, er montert i garderobe andre sekundære rom i forbindelse med virksomheten. Avhengig av rommet hvor gulvet skal legges, brukes både PVC og fugefrie gulvsystemer som epoxy og akryl til slike rom.

steindekke600x400

Steindekke og steinbelegg

Steindekke og steinbelegg sørger for at utearealene rundt næringseiendommer og bygg blir mer attraktive og løfter det visuelle inntrykket. Det har også praktiske funksjoner som drenering, og sti eller parkeringsanvisning.

kontorgulv

Gulv i kontor- og møterom

Teppefliser skaper varme og god lydkvalitet i rom hvor folk skal oppholde seg daglig. Teppefliser er tidløse, lune og meget slitesterke. De leveres i rekke farger og materialer.

industrigulv til fiskeribransjen

Derfor legger vi ditt industrigulv

Industrigulv til fiskeoppdrett og oppdrettsanlegg krever en spesiell forståelse for kundens behov, både underlaget, egenskapene i industrigulvet og effektivitet i installasjonen.

Med industrigulv til fiskeoppdrett som spesialfelt har Morten Skancke AS, i samarbeid med våre leverandører, utviklet løsninger og materialer for å skape egenskaper som dekker helt spesielle behov i industrien.

Installasjon av et industri gulv skal skje effektivt og ofte i samspill med enten pågående bruk av lokalet eller i med andre håndverkere. Vi har både erfaringen og maskinparken for å utføre dette på en god måte.
Ved å ligge i forkant med fokus på miljø, våre ansatte og produkter som tilfredsstiller miljøkrav, skal Morten Skancke AS være den foretrukne samarbeidspartneren i sin bransje

industrigulv

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Morten Skancke

industrigulv

Epoxy og polyuretan

Epoxy og polyuretan brukes ofte i de deler av virksomheten som har mye slitasje fra maskiner, kjemikalier og svingninger i temperaturen. Typiske bruksområder er produksjons- og lagerlokaler. Det finnes i mange farger, strukturer og pigmenter.

Epoxy og polyuretan kan effektivt påføres og tåler tunge mekaniske påkjenninger. De kan også blandet med sand og eller metaller for å skape egenskaper som sklisikre overflater.

Dette vil bli skreddersydd hvert enkelt behov og ivaretar alle krav innen arbeidsmiljø, hygiene og renhold. De beskytter godt mot belastningsslitasje og bruk av kjemikalier. I tillegg har gulvene lang holdbarhet.

Struktur

Et industrigulv med epoxy og polyuretan kan bestå av mange lag og profiler. Her ser du en oversikt over noen teknikker.

Farge

Et industrigulv med epoxy og polyuretan kan ha flere fargenyanser og strukturer. Det kan også ha forskjellige soner og avslutning mot vegg.

HYGIENISK OG HOLDBART

PVC og vinyl

PVC og vinyl er materialer for steder med særskilte krav til hygiene og renhold.

Typiske bruksområder er vrimleområder, trapper, ganger og garderober. Fordi gulvene utsettes for slitasje trengs det funksjonelle, gulv med lang holdbarhet.

Vinylgulv er perfekte til miljøer der det ofte oppholder seg mennesker. Andre viktige egenskaper god akustikk, god gangkomfort og lav rullemotstand.

Fagblogg

Kontakt oss om industrigulv

Vi svarer så fort vi kan.

Kunder

Se hva vi har gjort for et utvalg kunder.

cc stadion logo hvit

Kjøpesenter

I Innlandets største kjøpesenter har vi levert mange store flater i butikker, vrimle-areal, parkeringshus og våtrom.
scandic logo hvit

Hotell

Scandic Elgstua hadde behov for en et mangfold av gulv fra tepper til harde flater og malerarbeid til mange rom.
ringsaker kommune logo hvit

Skole

Rom i skolen skal skape et miljø hvor trivsel, funksjonalitet, sikkerhet og slitestyrke er viktige elementer.
terningen logo

Idrettshall

I Terningen Arena i Elverum har vi lagt en rekke forskjellige gulv for offentlig bruk.
ankerskogen logo hvit

Svømmehall

Vi har levert gulv og malerarbeid i stor variasjon med de strenge kvaliteter som kreves av offentlige bygg og svømmehaller spesielt.
hamar kulturhus logo

Kulturhus

Offentlige bygg som dette krever gode løsninger både til kvalitet og stil som skal tåle tiden tann.

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

  • Tradisjonelt malerarbeid og tapetsering
  • Antikvarisk restaurering
  • Mur- og flisarbeider
  • Gulvlegging
  • Høytrykksvasking
  • Fasaderehabilitering
  • Garasje- og parkeringsoppmerking
  • Passiv brannvernbeskyttelse
  • Fugefrie/industribelegg
håndverksgruppen logo liggende

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.