Vi har lagt gulv i bygget til Sullandgruppen og Autoplan i Løten, totalt 2400 m2 Monoflex på gulvet

Vi har lagt gulv i bygget til Sullandgruppen og Autoplan i Løten, totalt 2400 m2 Monoflex på gulvet.

Det er et polyuretanbelegg som tåler svingninger fra grunnen og svingninger som følge av temperaturendringer. Dette er vanlig på verkstedgulv og  industrigulv

Det skal også legges ytterligere 2000 kvadratmeter av samme gulv, samt 400 m2 med Multiflex som er det samme belegget men med sand slik at det blir sklisikkert. 

Å installere epoxygulv er en kompleks prosess som krever grundig forståelse av mange variabler, inkludert kundens individuelle behov, bruksområdet for gulvet, de spesifikke egenskapene til underlaget det skal legges på, så vel som de karakteristiske trekkene til selve belegget. Det er viktig å ha detaljert kunnskap om hver fase av installasjonsprosessen for å sikre et vellykket resultat.

Morten Skancke AS har spesialisert seg på epoxygulv. Takket være et nært samarbeid med leverandører som er dedikert til kvalitet, har vi utviklet løsninger som oppfyller alle krav som stilles til gulv i garasjeanlegg, bilverksteder, vaskehaller og parkeringshus.

 

Morten Skancke AS har spesialisert seg på epoxybelegg

Vår erfaring strekker seg til å kunne koordinere installasjonen av epoxygulv samtidig som andre arbeider pågår, enten det er snakk om kontinuerlig bruk av lokalene eller andre håndverkere som jobber parallelt. Teamet vårt består av erfarne fagfolk som har tilgang til avansert utstyr, noe som gjør oss i stand til å utføre jobbene på en av de mest effektive måtene som er tilgjengelige på markedet i dag. Dette sikrer at vi kan tilby høyt presterende løsninger for både epoxy- og garasjegulv.

  • Epoxy løten
  • epoxy