Verdens største settefiskanlegg

Vi er på plass i Tjuin, Malm i Steinkjer, og leverer Epoxygulv og overflater i verdens største settefiskanlegg som er under oppføring.

Anlegget, som dekker et område på 17 000 kvadratmeter, er planlagt å ha en årlig produksjonskapasitet på omtrent 20 millioner smolt, noe som vil gjøre det til det største av sitt slag i verden. Consto Anlegg Midt fungerer som hovedentreprenør, mens Morten Skancke AS er ansvarlige for å levere industrigulv og fugefrie innvendige overflater.

SalMar har inngått kontrakter med Consto og Krüger Kaldnes for å bygge det nye landbaserte smoltanlegget på Tjuin i Malm, Steinkjer. Det nye settefiskanlegget for lakseoppdrett vil dermed bli verdens største.

Prosjektet forventes å ha betydelige lokale ringvirkninger gjennom kjøp av varer og tjenester. På toppen av byggeaktiviteten vil opptil 150 personer være involvert i konstruksjonen.

responsible-management

Industrigulv til fiskeoppdrett og oppdrettsanlegg krever en spesiell forståelse for kundens behov, både underlaget, egenskapene i industrigulvet og effektivitet i installasjonen.

Med industrigulv til fiskeoppdrett som spesialfelt har Morten Skancke AS, i samarbeid med våre leverandører, utviklet løsninger og materialer for å skape egenskaper som dekker helt spesielle behov i industrien.

Installasjon av et industri gulv skal skje effektivt og ofte i samspill med enten pågående bruk av lokalet eller i med andre håndverkere. Vi har både erfaringen og maskinparken for å utføre dette på en god måte.
Ved å ligge i forkant med fokus på miljø, våre ansatte og produkter som tilfredsstiller miljøkrav, skal Morten Skancke AS være den foretrukne samarbeidspartneren i sin bransje

Gulv til oppdrettsanlegg, fiskeforedling, matvareproduksjon i kjemisk industri.

Fiskeoppdrett - og oppdrettsindustrien har særskilt strenge krav til renhold og, slitasje og sikkerhet. Vi leverer komplette fugefrie industrigulv til oppdrettsanlegg langs hele kysten. 

  • responsible-management
  • responsible-management
  • responsible-management
  • responsible-management