epoxy gulv

Gulv for tøft bruk

Garasje | vaskehall | bilverksted | P-hus

Garasje- og epoxy gulv har store krav til slitestyrke og sklisikkerhet. Dette løses ved at flatene settes in med sand eller metall. Vi har ekspertisen på epoxy garasje gulv og tar oppdrag i hele Norge.

epoxy garasje

Derfor velger du Skancke

Epoxy gulv krever god innsikt i kundens behov, bruk, underlag, egenskapene i belegget og selve installasjonen. Alle dimensjoner bidrar til et godt resultat.

Med epoxy gulv som spesialfelt har Morten Skancke AS, i samarbeid med kvalitetsbevisste leverandører, utviklet løsninger med egenskaper som dekker alle krav i garasjeanlegg, bilverksted, gulv i vaskehaller og parkeringshus.

Epoxy gulv legges ofte i samspill med pågående bruk eller andre håndverkere. Vi har erfaringen, kunnskapen, metodene, maskinparken og ikke minst bemanningen for å legge epoxy gulv og garasjegulv på en av markedets mest effektive måte.

gulvbelegg epoxy

Vi har lang erfaring, en spesialisert maskinpark og et team som utfører jobben effektivt . – Morten Skancke

Bruksområder for epoxy

verkstedgulv

Verkstedgulv

Garasjegulv krever slitesterke materialer som epoxy kombinert med sklisikkert belegg med sand eller stålsand. Et epoxy garasjegulv kan også bestå av fleksible materialer som polyuretan.

industri mekanisk

Gulv i produksjonsindustri

Gulvflater i parkeringshus krever spesielle egenskaper da de utsettes for både kjemiske og mekaniske påkjenninger. Her brukes både epoxy og polyuretan basert belegg.

vaskehall børster volvo

Gulv i vaskehall

Gulvet i vaskehaller er utsatt for både kjemiske produkter, mekanisk slitasje og store temperatursvingninger. Dette krever slitesterke overflater med fleksible materialer som polyuretan basert mørtel.

industrigulv lager

Gulv i lagerhall

Lager blir utsatt for en vedvarende mekanisk belastning og slitasje, og er den største utfordringen. Vi legger gulv som er slitesterkt og som effektivt og seksjonert kan påføres slik at stans i virksomheten unngås.

parkeringshus gulv

Gulv i parkeringshus

Gulvflater i parkeringshus krever spesielle egenskaper da de utsettes for både kjemiske og mekaniske påkjenninger. Her brukes både epoxy og polyuretan basert belegg.

industrigulv garderobe

Gulv i garderobe

Sørg for at trivsel med lettstelte gulvbelegg, som er gode å gå på, er montert i garderobe og sekundære rom i forbindelse med virksomheten. Vi bruker både PVC og fugefrie gulvsystemer som epoxy og akryl til slike rom.

epoxy

Epoxy og polyuretan

Verkstedgulv og garasjegulv krever slitestyrke og sterk kjemisk og mekanisk påkjenning. Det skal ofte lages strukturer som bedrer sikkerheten for ansatte på gulvet. Det finnes i mange farger, strukturer og pigmenter.

Epoxy og polyuretan kan effektivt påføres og tåler tunge og tøffe påkjenninger. De kan også blandes med sand og eller metaller for å skape sklisikre overflater. Dette skreddersys i hvert enkelt tilfelle og ivaretar alle krav innen arbeidsmiljø, hygiene og renhold. Epoxy gulv har også svært lang holdbarhet.

Struktur

Et epoxy gulv kan bestå av mange lag og strukturer. Her ser du en oversikt over forskjellige profiler og teknikker.

Farge

Et et epoxy gulv kan ha flere fargenyanser og strukturer. Det kan også ha forskjellige soner og avslutning mot vegg.

Fagblogg

Kontakt oss om epoxy

Henvendelsen gjelder:

Vi svarer så fort vi kan.